Fuglegalskap og andre ablegøyer

Tuppen og Lillemor har røket uklare. 

 

Men plutselig en dag kom de opp og slåss,
Nå får du aldri mere komme hjem til oss!

 

  

Lillemor har flyttet hjem til min søster

 

  

 

mens Tuppen får trøst av Mulle. Lurer på om den luringen har kastet bensin på bålet for å få tuppa for seg selv. Ikke godt å vite hva han er troendes til. 

 

 

 

 

Lillemor tok med seg denne luen også. Kopi av Klumpens sinte fuglelue, men i ull denne gangen. Det er visst flere som liker Angry Birds.  :o)

 

Luen ble strikket på en kveld midt i mai, men den måtte vente over en måned på å få ansikt. Ikke minn meg på vottene som fortsatt ligger og venter, sukk. 

 

 

Lille Kiwi har endelig fått seg lue, strikket av en rest tykt strømpegarn. Og med bjelle i toppen så han ikke går seg bort igjen. *fnis*

 

 

 

 

Pip-pipen er visst av det hardføre slaget. Etter en grundig omgang med såpe og vann er han i fin form, selv fløyten i magen virker like godt. (Akkurat det er nok Klumpen mer glad for enn resten av familien.) Kiwi har alt funnet sin plass i hiarkiet i heimen, og han er såpass søt og uskyldig at selv kaninbanden lar ham være i fred. Men Mulle ble misunnelig og måtte også få bjelle. I snor rundt halsen.

 

 
 

Det er visst enten flo eller fjære med oppdateringene herfra for tiden. Men plutselig var det gøy å blogge igjen. Så da dukker det nok brått opp mer!

 

Ha en fortsatt god kveld.  :o)

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Det er eg og sikkert mange andre glad for. Att du syns det er kjekt å blogge att mener eg. Spes når du skriver så kjekt som du gjør no. Det er så levende att eg kan sjå alt for emg. klem

10.07.2013 @ 08:31
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: edelirosa

Det går litt opp og ned her i verden.

Får håpe husfreden og bloggelysten holder og kommer seg.

Fin sommer ønskes deg:-)

10.07.2013 @ 11:01
URL: http://edelirosa.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits