New kid in town

Tilbake fra første etappe av sommerferien. Og vi har fått et nytt familiemedlem. Hils på Kiwi:

 

 
 

Betraktelig søtere enn diverse andre beboere med lignende navn heldigvis.

 

Lille Kiwi ble reddet i en fotgjengerovergang i sentrum av Berlin. Så istedenfor å bli kjørt flat endte han opp som nyinnvandret bergenser. Han var ikke spesielt ren, så jeg må innrømme at første tanke var å la ham forsvinne diskret når Klumpen ikke så det. Men så oppdaget jeg at han var reparert. Bittesmå sting med hvit sytråd, både i nakken og oppe på hodet. Og han var skitten på en velbrukt måte, ikke ligge-midt-i-veien-skitten. Noen har nok vært glad i lille Kiwi! Men sjansen for å bli gjenforent med den tidligere eieren var ikke-eksisterende. Så nå bor han hos oss.

 

 
 

Kiwi er grundig vasket og stelt, og er nå trygt installert sammen med Herr Muldvarp. Og Klumpen er lykkelig over at sistnevnte IKKE fikk bli med på ferie men måtte bo hos mormor så lenge. Tenk om det hadde vært Mulle som ble mistet midt i et traffikert veikryss, eller som ble sittende alene igjen på en benk i en park, eller... 

 

 

 

 

Nykommeren må helt klart få seg en garderobe. Lue, skjerf og et lite koseteppe. Og egentlig trenger han vel regntøy og støvler også, for regnet hadde ventet på oss hele uken vi var borte, sukk. 

 

 

 

 

Jeg hadde tatt med det uvennlige klovnespy-raggegarnet i kofferten. Men siden vi var så heldige å få omgangsyke (Klumpen startet å spy i det vi skulle ombord i flyet, urk) ble dette prosjektet helt feil. Så da trøstet jeg meg heller med POLITI av Jo Nesbø. Noen ganger er lykken en bok, hadde nesten glemt det. Og takk og lov for at jeg alltid tar med for mye av både klesskift og tidtrøyte, for det ble mange timer å slå ihjel på hotellrommet. Er heldigvis på bedringens vei nå, men det er neimen ikke gøy å bli syk på reiser.  :o(  Jaja, det kunne vært verre. Og den siste dagen var vi til og med modige nok til å kjøpe oss hver vår is, hehe. 

 

Det første paret med uvennlige sokker ble ferdig før vi dro. Frøken Dings HATER stripete sokker, men dette grå-svarte melerte garnet var visst midt i blinken. 

 

 
 

Min første tanke var at garnet neppe ble noen ny favoritt. Fargen gjør det omtrent umulig å se maskene, og tråden er tynn og slimsete. Burde nok brukt pinne # 3 istedenfor #3,5, men gjort er gjort. Det minner i grunnen om Labbetuss-garnet fra EuroPris, like dødt og uelastisk. Og så deler tråden seg og flusser seg opp, grrr. Håpet bare at det stemte at det var slitesterkt da. Og det var det faktisk. Å overleve en uke på sommerleir med frøkna er intet mindre enn en bragd. Nå ligger de i skittentøyet og venter på en hardt tiltrengt vask. 

 

Den unge damen likte faktisk klovnespy-garnet også. Vi får se hva hun synes når sokkene er ferdige, de blir IKKE vakre. Og nå har jeg i tillegg strikket inn litt dårlige assosiasjoner i dem. Jaja, de blir vel brukanes likevel. 

 

 

Ha en fin tirsdag!  

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Elisabeth

Gratulerer med ny beboer. Og dette klovnespygarnet var slett ikke verst :)

09.07.2013 @ 20:13
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Greta

Velkommen hjem fra ferie. Så trist attvdere vartvsjuk da. Håper dere fikk oppleve litt alikevel. Skriver mail når eg kjem meg heim i slutten av månaden. Koselig nytt familien medlem forresten.

09.07.2013 @ 20:21
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits