Fellesferie!

Fellesferie = regntid. Glemmer visst det fra år til år, hehe. Godt at nettavisene kan bekrefte det jeg har på følelsen da - været VAR faktisk bedre før i tiden. Selv om de lange, varme barndoms-somrene uten en regndråpe på tre uker nok ikke er HELT autentiske. Jaja. 

 

Det tok litt tid å komme seg etter runden med magevirus, og vi var visst så "snille" å ta med oss litt hjem igjen også. Så matlyst og aktivitetsnivå er fortsatt ikke helt på topp. Heldigvis er det mye kjekkere å sløve hjemme enn på et hotellrom i en fremmed by. Her er det mer å ta seg til.  Så haugen med uvenn-strikk vokser jevnt og trutt.

 

 

 

 

Ny sorte raggsokker. Litt store til Kiwi kanskje...

 

 

 

 

Baby-solhatt i beige bomullsgarn uten magebelte. Pinne # 3 og minste størrelse av denne: http://www.ravelry.com/patterns/library/dear-liza Vekt 38 gram, inkludert silkeblomstene. 

 

 

 

 

Siste rest av bomullsgarnet ble trekk til dette glasset. Fint både til telys og blomster.  :o)

 

Pinne # 4.5. Jeg la opp 48 masker og økte til 56. 

http://www.ravelry.com/patterns/library/jar-candle-cozy---raised-eyelet-rib

 

 

Ha en fin ny uke! Og god ferie til de som skal ut på tur.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Brit

Det gjelder å utnytte sommerværet om det dårlig eller fint. Strikking går til alt og likeså litt oppussing i heimen slik jeg sysler med om dagen.

Håper formen bedrer seg og sola stikker frem hos deg snarast!

15.07.2013 @ 17:30
URL: http://www.brit-puslerier.blogspot.com
Postet av: Sylke

Babysolhatten var kjempefin! Det er pent med trekk til lysglass også, ser for meg verandakvelder med telys på bordet ;) Håper at formen din tar seg opp igjen nå!

Ha en fin sommer, uansett vær :)

Klem

15.07.2013 @ 20:51
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: Elisabeth

Vær ja :) I mai og juni hadde vi knallvær, varmerekorder og sånn tørke at det var fare for vannrasjonering. Til nå i juli har det REGNET! Men det skal visst bli oppholdsvær i morgen og på onsdag. Vi må se fram til de lyse øyeblikkene :) Kjempefint lystrekk forresten, et av de fineste jeg har sett.

15.07.2013 @ 21:39
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: gretashobby

Bra du har strikkepinner og garn enten det er uvenn eller anna garn, når veret er så dårlig. håper det letter snart da. Langtidsvarselet er bra fra fredag av og det er dagen før eg skal heim. god bedring og lykke til med uvenngarnet. kjempeklem med masse sol i sendes deg over fjellet

16.07.2013 @ 08:40
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits