Sommer og sol!

Jammen kom solen til slutt! *glad*

 

Hagen hadde gått frå å være frodig til å bli overgrodd, så nå har vi hatt noen travle dager med luking og beskjæring. Men litt strikking blir det alltid tid til. 

 

 

 

 

Kiwi har lagt igjen luen og skjerfet inne, og nå inspirerer han blomstebedene. Gammeldagse roser med duft er best, det synes både han og jeg. 

 

Dette skulle egentlig bli sokker, men i farten tok jeg feile pinner. 52 masker på pinne #3 ble for trangt rundt anklene, men det ble perfekt til pulsvarmere. Og da er nesten alt det uvennlige raggegarnet borte-vekk. 67 gram stoppet vekten på denne gangen. 

 

 

 

 

Akkurat nå ligger de pent innpakket og venter på å bli gitt bort. Frøkna skal nemlig i bursdagsbesøk, og disse passet perfekt som gave. Og jeg er like lykkelig hver gang noe forsvinner ut døren istedenfor å ende i kassen på loftet. Da kan jeg strikke mer! *fnis*

 

Kos deg i solen! 

 

 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Dei der var både praktiske og fine. Så kjekt att du fikk gitt dem bort. Eller frøkena skal gi dem bort da. Men det er veld et samme. Skal skrive emg ei liste over ting eg skal gjere når torstein begynner på jobb att og øverst på den lista skalø det stå skrive mail til ... Kos deg og nyt fineveret.

22.07.2013 @ 20:59
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: stubbetufsa

Når jeg ser nedover sida her, finner jeg fort ut at du har hatt det temmelig travelt på strikkefronten!

Ha fortsatt fin sommer!

23.07.2013 @ 00:59
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Så flink du er til å få unna uvenngarnet ditt. Ser jo at du fremdeles har mye igjen, men med ditt tempo så forsvinner det nok raskt det også. Etter ferien har vi klart å få med oss et virus vi også. Hos oss går det i hoste, forkjølelse og øreverk... Men det kombineres greit med strikketøyet. Fortsatt god sommer!

23.07.2013 @ 20:05
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: mimouna

hobbyvenn: Ojda! Ikke så kjekt å bli syke. God bedring til dere alle.

28.07.2013 @ 16:43
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits