Emerald City Shawlette

Dagens andre oppdatering. Kan jo ikke la grøsse-polyesterfluffet ligge øverst for lenge. Så her kommer et nytt lite sjal, selvsagt av uvenngarn.

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/emerald-city-shawlette

 

Jeg bruker søkefunksjonen på Ravelry aktivt for å finne passende mønstre til uvenngarnet mitt. Og fire nøster Smart var en perfekt match til et sjal som krevde 399 meter og skulle strikkes på pinne # 6.5.

 

Da det første nøstet var brukt opp hadde jeg alt kommet til kantborden. Litt skeptisk strikket jeg videre. Dette kunne vel ikke stemme? Men jeg hadde riktig pinnetykkelse, og mønsteret var skrevet ut rad for rad. Alt stemte. Bortsett fra at da jeg var ferdig var sjalet bittelite og veide 76 gram. Jeg hadde brukt 1 1/2 nøste av garnet, bare 150 meter.

 

Etter en grundig blokking ble det litt større, men likevel... Det er grenser for hvor mye man kan strekke noe som hovedsaklig er strikket i vanlig glattstrikk. 

 

 
 

Jaja. Det ble et lite kast til å ha rundt skuldrene, eller kanskje det kan fungere som skjerf rundt halsen. Synes fortsatt at det er et søtt lite mønster, og det er superenkelt å strikke. Perfekt som første sjal/lace-prosjekt eller TV-strikking. 

 

 

 

 

 

Fin farge til mamma. Men hun har nok sjal og skjerf sier hun. Merkelig. *kremt*

 

 

Ha en fin kveld!  :o)


Kommentarer:
Postet av: Blammy

Helt nydelig :)

29.07.2013 @ 21:42
URL: http://blammys.blogspot.no/
Postet av: Siv

Virkelig et søtt lite sjal med en nydelig farge :)

30.07.2013 @ 10:21
URL: http://sivangj.blogspot.com
Postet av: Eva Petronella

Veldig pent sjal - Fortsatt god sommer :-)

01.08.2013 @ 09:16
URL: http://petronellas.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits