Lett som en plett

Nytt sjal i DROPS lace:

 

 

 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/easy-as-pie-2

 

Hele herligheten veier 34 gram og er strikket på pinne #4.

 

 

 

 

Blokket det hardt, ville gjerne hatt det bittelitt større. 

 

Mønsteret er virkelig veldig lett. Men jeg hadde glemt (fortrengt?) hvor vondt DROPS lace er å strikke med. Det er så glatt at man man passe godt på hver eneste maske. Mister du en ned så svusj! forsvinner den mange rader nedover. Og med et slikt mønster er det omtrent umulig å fiske den opp igjen. Blir fort en del baklengsstrikking på den måten. 

 

 

 

 

Her har vi en nydelig Indian Summer for tiden. Det er meldt regn til kvelden, så da gjelder det å få mest mulig ut av dagen. Brukte helgen til å slemme grunnmuren, godt å få det unnagjort. Og så blir det finere bakgrunn til bildene mine, hihi. Må bare få malt smijernsrekkverket på trappen også, så ser det riktig presentabelt ut. 

 

Ha en fin tirsdag! 


Kommentarer:
Postet av: Solfrid

Nydelig sjal du har strikka. Fin farge.

27.08.2013 @ 13:31
URL: http://www.solfrids.net
Postet av: Sommertid

Florlett og fint, samt fargerikt !'

Takk for tips om garnet, har noen hesper liggende, men ikke fått strikket noe av det enda.

Postet av: hobbyvenn

Virkelig et lekkert sjal. Må jo bli nydelig utenpå en sort kjole f.eks. Du er så kjapp med pinnene at en skulle tro du hadde motor, eller strikker i søvne kanskje? Vel, uansett så er du utrolig dyktig.

27.08.2013 @ 15:37
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: gretashobby

Flott sjal. Sikkert deilig over ein lett kjole. Kasnkje ein julekjole. Flink du ahr vore å gjort eit eller anna med muren. Sikkert flott. Håper du er på kaia på torsdag, eg kjem med sekk og bagg full av "snop" og litt uvenn greier til deg. klem

27.08.2013 @ 19:00
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Elisabeth

Nydelig sjal :) Men når du skriver det du skriver er jeg glad for at jeg ikke har kjøpt av dette garnet. Det er ikke morsomt når det er vondt å strikke med!

27.08.2013 @ 19:01
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Blåfugl

Nydelig sjal og veldig inspirerende å høre at det virkelig er veldig lett. Det ser ikke sånn ut. Dette havner nok på min lange ønsker-å-strikke-når-jeg-får-tid liste.

30.08.2013 @ 23:54

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits