Høststorm

Mens resten av landet nyter de siste sommerdagene har høsten meldt sitt inntog på vestlandet. Og her i Bergen betyr det regn. Masse regn. 24/7 i en uendelighet av dager. Sånn er det bare.

 

Jeg elsket FARGENE høsten byr på. Og drømmer om et litt tørrere klima. Men nå har jeg sannelig strikket min egen høststorm:

 

 
http://www.ravelry.com/projects/mimouna/storms-eye-hat

 

 

 

 

Mønsteret var så morsomt å strikke at jeg hadde kommet langt avgårde før jeg oppdaget at jeg hadde byttet om på fargene. Pyttsann. Synes i grunnen det ble like bra med svart bunnfarge. 

 

 

 

 

Det økes og felles for å få de runde kurvene. Resultatet ble en fryktelig bulkete lue som måtte blokkes grundig. Men man har da ballonger i hus, så det gikk helt greit.  :o)

 

 

 

 

Tøff stjerne i toppen!

 

Jeg brukte pinne # 3.5 og 4, og garnet er flerfarget Safir og svart Ullteppegarn. Det gikk med noen få meter mer enn ett nøste av det svarte. Og hele luen veier 76 gram. 

La opp 104 masker og økte til 112 etter vrangborden, noe som gav 7 mønsterrepetisjoner. 

 

 

 

Her blir der nok mer striking i dag, for det øs-pøser ute. 

 

God søndag! 


Kommentarer:
Postet av: Pringeling

Så flott lue! Syntes det ble dritkult med sort bunnfarge, jeg! Og så fint sånn... Q... qu, erhm, traktorsjal(!) du har strikket!

01.09.2013 @ 14:41
URL: http://pringelinghobby.wordpress.com
Postet av: Tebasile

En utrolig kul lue.

Ønsker deg en flott uke.

01.09.2013 @ 21:12
URL: http://hausenmakeri.no
Postet av: silje

KNallstilig!! :D

01.09.2013 @ 21:34
URL: http://gavemakeriet.blogspot.no/
Postet av: gretashobby

Luen var kjempefin den. Kanskje eg skulle hatt meg ei sånn ei eller ei anna lue hehe. eg er ikkje flink til å bruke lue, men bør kanskje vurdere det no når eg ahr funne ut att eg også kan bli sjuk. (sutrer ikkje, bare litt)

03.09.2013 @ 13:37
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits