Tippehøne!

Artig at jeg får flere kommentarer på innlegg om møllspist garn enn på innleggene med sjal i luksusgarn. Men det bekrefter vel bare at jeg har funnet nisjen min, hihi. Damen med det rare garnet. Og helt ærlig - det er det jeg koser meg mest med. Ingenting er så kjekt som å se garn som egentlig var modent for søppelkassen bli til noe bruktbart. Og det brune, møllspiste garnet viste seg å ha skjulte kvaliteter.

 

Det er lenge siden jeg hadde storproduksjon av tippehøner. Men plutselig fikk jeg ønske om to nye. Og da passet jo det brune garnet perfekt. :o)

 

Siden sist har Sandnesgarn sin oppskrift blitt lagt ut gratis på nettet: http://www.sandnesgarn.no/ShowFile.ashx?FileInstanceId=2cb3f080-ecaf-4e76-8c03-64696268e719 

Så da bestemte jeg meg for å teste den ut, greit å sammenligne med min egen. Dessuten passet pinne # 5.5 bedre til garnet mitt. 

 

 
 

Jeg klarte selvsagt ikke å la være å endre noe. Siden jeg tover mine tippehøner hardere enn det ser ut til at Sandnes sine toves, så la jeg opp 8 masker ekstra. Jeg rundet også av hodet for å ikke få det så spisst. Dessuten strikket jeg vingene litt større. (økte til 35 masker)

 

 

 

 

- I believe I can fly...

 

(Vel, tuppa fikk seg i alle fall en svømmetur i vaskemaskinen, hehe. )

 

 

 

 

Heklete hemper i ryggen.

 

Jeg startet friskt med alle smånøstene. Selv om det ble mye spleising gikk det rimelig greit. Men da jeg kom til bunnen var det bare småstumper igjen. Det var ikke fullt så morsomt, men da var jeg jo uansett snart ferdig. Og dessuten var det greiest at eventuelle klumper kom der de ikke syntes. 

 

Etter en runde på 40 grader sammen med diverse skitne dongeribukser kom tuppa ut helt perfekt! Tykk, lodden og helt jevnt filtet uten antydning til klumper. Jeg trengte faktisk ikke å stuffe henne med plastposer en gang,  Det holdt med det obligatoriske fatet i bunnen, tennisballen i hodet og en drikkeflaske som "ryggrad" Nå skal hun få tørke til i morgen, så er det tid for pynting og fjas. 

 

  

Med en så smekker hals må hun kanskje få et perlekjede istedenfor knapper? Vi får se.

 

 

 

I samme pose lå en blå hespe i samme kvalitet. HELT samme kvalitet.  Bortsett fra at denne var enda mer møllspist. Og litt mindre. 

 

 

 

 

Ferdig "oppnøstet".

 

  

Tro hva dette garnet kan bli?  

 

 

Fortsettelse følger!  :o)


Kommentarer:
Postet av: Sylke

Skal si du er produktiv! Morsomt med "behandlingen" din av det møllspiste garnet, så kjekt at du fikk bruke det likevel :)

Likte også høstlua di med det fine mønsteret!

Klem :)

04.09.2013 @ 21:54
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: Fuglemamma

Jeg lurer litt på hva det er slags dop pinnene dine går på jeg... Råstilig tippehøne.

04.09.2013 @ 22:50
URL: http://www.fuglemamma.blogspot.com
Postet av: gretashobby

hehe. Så glad eg ikkje sjekka kvaliteten på det garnet, da hadde eg ikkje tatt det med til deg, men kastet det. Du er bare heilt utrulig altså. Digger å følge med på dette

05.09.2013 @ 09:06
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits