Stripete tuppe

Hvem kom først, høna eller egget?

I dette tilfellet var det nok dessverre MØLLEN, men, men... Ny tuppe ble det uansett. Begynner å bli rutinert på spit felting nå. 

 

 

 

 

Først ble det striper for å få nok garn. Så gikk jeg tom for det brune og måtte ut på jakt etter noe mer. Denne gangen ble jeg reddet av mamma. Sandra ullgarn, kjøpt på tilbud på DOMUS en gang på 70-tallet. 3 kroner nøstet. Holdt dobbelt funket det som erstatning for det møllspiste garnet. Så var det bare å håpe at det tovet noenlunde likt. Litt spenning i livet må man jo ha. 

 

 

(Tror nok det er jeg som hadde startet å hekle en duk i brun ull. Jeg var nok en "man tager hvad man haver-type" alt på barneskolen, hihi. Nå ble den rekket opp igjen og resirkulert.)

 

 

 

 

Med striper synes det veldig godt at det felles bare 4 steder; tuppen blir kantete. På de jeg strikket uten mønster felte jeg sjeldnere og 8 masker per pinne. Det blir penere synes jeg.

 

 






Pussig nok ser disse tippehønene nesten helt like ut som de jeg strikket tidligere. Det har nok mye med toving og blokking å gjøre. Hvis noen lurer på hvordan jeg gjør det finnes forklaringen her: 

http://mimounashobby.sprayblogg.no/1292595945_mimounas_tippehneopps.html

 

 

 

 

 

Blid og fornøyd tuppe.  :o)

 

 



 

 

Noen ganger kan det være lurt å se det hele fra fugleperspektiv. *knis*  Da får man i alle fall vist fram den fine røde kammen. 

 

 

 

 

 

Klare til avmarsj! En tuppe skal til Totland, den andre til Sverige. Men enn så lenge kakler de muntert i lag på mammas spisestuestol.

 

 

 

Ha en fin lørdagskveld! 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Kjempefine begge to. du kan trylle du. Får det til fra skrit til supre ting. Flinka

14.09.2013 @ 17:53
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Sylke

Så gode venner de er ;) Likte den siste høna di, fine farger! Kan ikke du lære meg å strikke like fort...? :)

14.09.2013 @ 20:32
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: Blåfugl

Oj - to nye innlegg allerede - jeg var da vitterlig innom her i går også. Det må ha vært tidligere på dagen. Flotte høner du strikker. Likte godt den stripete :) - men damen med sjalet er også flotters.

15.09.2013 @ 21:01

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits