Bergensvær og restefest

Sitter og ser på alle de vakre naturbildene som blogges for tiden. Glødende høstløv, soppsanking, fjellturer, krystallklar og skarp høstluft. Forstår godt at dette er manges favorittårstid.

 

Sånn ser høst i Bergen ut:

 

 

http://www.bilderfrabergen.no/regnvaer-bergen-hosten-2012/

 

 

Dag ut og dag inn. Trenger jeg å ai at høsten IKKE er min favoritt? Kjenner det er tungt å våkne til regnet som trommer mot ruten og vite at det blir støvler og fullt regntøy i dag også. Paraply er av åpenbare grunner ingen god idè. 

 

 

Men så hender det at det kommer små lysgløtt. Bokstavelig talt. Et par timers opphold, nok til å redde inn en bøtte plommer som fortsatt er spiselige.

 

 

 

 

Victoriaplommer, verdens beste. Selv om de nok kunne ha trengt litt ekstra sol. 

 

 

 

 

Nam!  :o)

 

 

Jeg rakk jammen å ta noen bilder av strikkesaker også.

 

 

 

 

Ny lue til Klumpen. *kremt*

 

Jeg samlet sammen alle smårester av blå Babyull og tynt strømpegarn fra både Greta og Hobbyvenn. Måtte finne noen smårester på loftet også for å få nok. Men det ble en lue til slutt!  Skikkelig restefest!  :o)

 

 
 

Thorpe er en kjapp & lettstrikket øreklafflue på pinne #5.5. Jeg brukte en tråd Silja + to tråder Babyull og/eller strømpegarn i ulike farger sammen. Det ble mange tråder å feste, og jeg er i grunnen ikke så fryktelig glad i tykke prosjekter i superwash. Men sluttresultatet ble sånn noenlunde OK. Ikke helt fornøyd med øreklaffene, maskene som tas løst av ble litt for store. 

 

Klumpen ville ikke ha knyttebånd, så det droppet jeg. 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/thorpe

 

 

Det var sølt stearin på det ene nøstet. Såpass mye at jeg fant ut at det ikke gikk å klippe det bort, da hadde det bare blitt småtråder igjen. Skrapte bort mesteparten og satset på at resten forsvant i vask. Og det gjorde det. Jeg laget skikkelig varmt MILO-vann og klemte og krystet godt. 

 

  

 

Nyvasket lue til tørk i kjøkkenvinduet. Vi er storforbrukere av pæreformete ballonger her i huset, hihi. 

 

 

Jeg rakk faktisk å henge ut en klesvask også. Mot bedre vitende. Fem minutter etter at siste sokk kom opp på tørkesnoren åpnet alle himmelens sluser seg. Sånn er det bare. Men nå kan jeg i alle fall blogge blitz-frie bilder mens jeg spiser plommer. Ikke verst bare det!

 

 

God søndag! 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Det var da ei fin lue det der. Du tryller fortsatt skjønner eg

15.09.2013 @ 19:33
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: hobbyvenn

Utrolig hva du klarer å trylle ut av alt restegarnet ditt. Vil du ha mer, så blir det nok endel nøster herfra om en stund. Rart hva en finner når en er på flyttefot...

15.09.2013 @ 20:09
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Sylke

Kan du skjønne at min datter som bor i Bergen, elsker regn...? ;) Bra du fikk noen plommer! Og det ble en skikkelig fin restelue!

15.09.2013 @ 20:40
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: Blåfugl

Uff for et regn dere har.

Nydelig lue i en farge jeg liker godt :) :)

15.09.2013 @ 21:06
Postet av: Muffin

Kjedelig med alt regnet, men hva gjør vel det når man kan sitte inne og strikke vakre luer og spise plommer! Så smart med den ballongen, den ideen rapper jeg elegant for jeg har akkurat strikket en lue!

16.09.2013 @ 00:25
URL: http://muffinmamma.blogspot.com
Postet av: Arielle

De plommene der såg nydelig ut fikk virkelig lyst på plommer.

Bra du fikk reddet de.

Flott lue.

16.09.2013 @ 01:22
URL: http://www.blog.skattkammer.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits