Ups...

Messen er over, og jeg var egentlig ganske fornøyd med salget. Helt til jeg skulle pakke sammen. For både kofferter og kasser så jo like fulle ut, det merkes knapt at noe er borte. Spesielt luer har jeg vanvittige mengder av. Så nå er det tid for en liten evaluering. Og her er strikkeplanene mine for neste år:

 

- Roe ned lueproduksjonen!

 

- Strikke sokker. Jeg fant ETT par i en kasse, og de tok gemalen. Folk trenger åpenbart påfyll. (Ingen planer om å strikke sokker for salg da, der er konkurransen for stor. Luer, pulsvarmere og sjal er mine nisjeprodukter" på messene. )

 

- Strikke nye gensre til Klumpen. Han VOKSER!

 

- Ikke strikke så mange luer.

 

- Strikke flere pulsvarmere. Jeg har faste kunder, og i år hadde jeg faktisk ikke nok par til å fylle hele stativet mitt.

 

- Strikke tynne ullvotter. (Og utstyre gemalens par med microchips for sporing. Hvis han i det hele tatt får flere da. Knurr.)

 

- Strikke færre luer.

 

- Lage småleker og figurer. Det kommer mange barn på messene, så en kurv med smådill-dall til rundt 50-lappen hadde vært greit å ha. (Problemet her er vel at Klumpen tar alle slike småting før de rekker å komme med på noen messe. Hmmm...)

 

- Slutte å strikke sjal. Alle beundrer dem, ingen kjøper. (Det blir vanskelig å gjennomføre. Jeg ELSKER sjal, hulk!)

 

- Strikke en ny ladning tippehøner.

 

- Strikke større ting istedenfor bare småplagg. Kanskje jeg skal prøve meg på et teppe igjen?

 

- Ikke kjøpe mer garn. Bruke det jeg alt har. (Det er jeg i grunnen flink til. Men så har jeg vel en middels stor garnbutikk på loftet da, hehe.)

 

- Nevnte jeg å bremse lueproduksjonen? Jeg gjorde det, ja?

 

 

 

Og for å bevise mine gode intensjoner har jeg alt produsert et par votter i Blånissegarn. Strikket på messen og klare til toving. Må bare vente til Klumpens ytterjakke er skitten nok til å gå i vaskemasinen, den er perfekt å tove sammen med.

 

 
 

Jeg har til og med begynt på nye raggsokker til frøken Dings, i favorittfargen kongeblå. Dette skal nok gå bra! Hei og hopp! (Helt til desembermønsterne i luealongene kommer, hihi.)

 

 

 

 

Ha en fin ny uke! 

 

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: sonja

Har funnet ut at småting selger mere enn store.Især innen perler. :)Men du fikk da solgt noe. :) Bedre enn ingen ting.

11.11.2013 @ 11:51
URL: http://sonjasside.blogspot.com
Postet av: Gyldenkron

Har en mistanke om at du ikke skal strikke flere luer ;) Håper du fikk godt salg likevel. Og sokker blir det aldri nok av

11.11.2013 @ 11:54
URL: http://gyldenkron.blogspot.com
Postet av: karna

Du får ta en opptelling månedsvis på lueprodusjonen din og se om du holder ord ;-) Håper messa ble bra likevel. Likte det m sporing av parvise strikkeklær, her ville jeg hatt det på sokkene til døtrene.

11.11.2013 @ 12:12
URL: http://hobbyhule.blogspot.com
Postet av: BeritS

Høres ut som du har nok luer fremover. Kanskje sjal også ;) Pulsvarmere og votter er kanskje tingen en stund fremover. Småting til barn høres også bra ut, spesielt om det kommer mange barn på messene? Figurer og dukketøy? Klumpen stikker kanskje ikke av med dukketøy? :)

11.11.2013 @ 15:49
URL: http://min-hobbykrok.blogspot.no/
Postet av: Liv

Hehehe. Du mener det nok, men jeg tror du har en stemme i hodet ditt som roper ganske høyt om noe annet. Skitt au, om du gir etter for fristelsen og ikke blir av med de, kan du levere til noen trengende. Det gjorde jeg i år, og fikk et hyggelig takkekort tilbake.

Enig!!! Irriterende når hjemmelagede votter/sokker/luer blir rotet bort. Da blir jeg noe muggen. :(

Skal bli moro å følge deg, er jo SÅ mange fine og morsomme luemønster. :))

Ha en fin uke.

11.11.2013 @ 16:07
Postet av: stubbetufsa

God ide med en real oppsummering!

Trenger du forresten frø fra Himalayafotblad?

11.11.2013 @ 23:10
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: gretashobby

Kanskje eg skal else innleggene i rett rekkefølge. Skjønner at du fikk solgt ein del men at du ahr eit vanvittig lager. Har du noen lue som overhode ingen klør av? Til meg når det er drittver? Ta med ei så får eg sjå på den. Skal lage luer og votter og diverse over jul. Mye som skal lages da. Hehe. Ses i morra vennen

12.11.2013 @ 07:58
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Hehe, solgte heldigvis mer enn det ene pannebåndet ja. Men jeg har nok fortsatt litt for mye liggende.

Skal se om jeg finner en lue, må rydde på plass alt i dag, så det passer jo greit. Nå ligger alt hulter til bulter i kassene, det ble bare stappet nedi da messen var ferdig.

Blir kjekt i morgen! :o)

12.11.2013 @ 10:12
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

stubbetufsa: Må nok ta en liten oppsummering av og til ja. Det er jo greit at det jeg strikker faktisk blir brukt og ikke bare ender opp på loftet.

Frø er alltid spennende. Tomatplanten min takket nettopp for seg etter snart tre år, så kanskje jeg skulle prøve på noe nytt?

12.11.2013 @ 10:15
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

BeritS: Småting er jo gøy å lage også, så det tror jeg skal bli kjekt. Herr Muldvarp er glad i dukkeklær, så det er nok ikke helt trygt det heller, hehe.

12.11.2013 @ 10:17
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: hobbyvenn

Lykke til med avholdenheten for luer og sjal. Det vil nok kreve litt stanhaftighet, men det er utrolig hva en klarer når en vil...

12.11.2013 @ 10:28
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: mimouna

hobbyvenn: Hehe, takk for det. Foreløpig går det bra. Kjekt å strikke noe som faktisk går rett i bruk, frøken Dings var strålende fornøyd med nye sokker.

14.11.2013 @ 22:13
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits