Du vet du er hekta...

...når du henter avkommet på SFO, han er dekket av søle opp til halsen, og din første tanke er - Supert, nå kan jeg vaske ytterjakken hans igjen! Må bare strikke ferdig vottene først. 

 

  

Her var blitzen snill, jakken var SKIKKELIG møkkete! 

 

 
 

Samme votter som de forrige blå, og denne gangen er de like lange. De veier 63 gram, og mønsteret er det vanlige: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/best-felted-mittens-10

(Votten i midten er ferdigtovet, tok den med for å vise forskjellen.)

 

 

 

 

Tadaaa!

 

Disse vottene er bare fantastiske, jeg BOR i mitt par. Har til og med kommet over at de ikke er like lange, hehe. Synes mange tovavotter blir klumpete og alt for brede. Spesielt tomlene blir ofte for store. Men disse har en smal og fin passform og sitter som støpt. Nytt par er alt på pinnene. 

 

  

 

Hvis du har noen nøster av Blåfjell-garnet liggende (Jeg kan da ikke ha vært den eneste som hamstret det på salg?) så er det perfekt til toving. Anbefales!  :o)

 

 

God søndag!  


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

hehe, du er god. så bra da. Dei har fin passform desse vottene. Bra eg ikkje villeha detgarnet alikevel da hihi

01.12.2013 @ 13:07
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Liv

Jeg har brukt det garnet jeg også, som du, er jeg veldig fornøyd med det. Tror jeg har igjen noe enda. Vottane dine ser gode ut. Passformen er viktig, det er jeg enig i. Må sitte godt på handa, det er da vi kjenner at de er varme. Såg og prøvet vottane Greta hadde med fra deg, kjempegode var de.

Ha en fin søndag.

01.12.2013 @ 15:31
Postet av: Irene

Fine votter. Eg har noen nøster, så eg tror at eg må prøve.

01.12.2013 @ 18:44
URL: http://irenesstrikkehobby.blogspot.com
Postet av: Blåfugl

Har faktisk blåfjell garn liggende som jeg ikke har noen egentlige planer for. Dessuten holder jeg på med mine første tova votter i et antikt garn (tysk). Blir det vellykket så kan man jo prøve flere ganger :))

02.12.2013 @ 21:27

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits