Blæh!

Susan Ashcroft/Stitchnerd er min absolutte favoritt-sjaldesigner for tiden. Men nå strikker jeg jo ikke sjal mer. *snufs*

http://www.ravelry.com/designers/susan-ashcroft-2

 

Heldigvis kan de fleste forbud omgås. Damen designer nemlig fine halser også. Så jeg kastet meg over denne: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/im-the-boss-of-my-stitches-at-least

 

Det gikk unna i en fei - enkelt mønster som er pent på begge sider. 

 

 


 

 

 

Bare noen cm fra avfellingen kom jeg til å se litt nærmere på vrangen. Og der fant jeg selvfølgelig en superirriterende og veldig synlig feil. Utrolig at jeg ikke oppdaget den tidligere. Grrrr!

 

 


 

 

Så nå ligger halsen i sofaen og venter på bedre tider. Det går ikke å bare slippe ned masker og fikse feilen pga av alle økingene/fellingene i bølgemønsteret. Så mer enn halve halsen må rekkes opp igjen. 

 

I morgon, i morgon, men ikke i dag. Sukk. 

 

 

Eller kanskje likevel.....

 

 
 

Ferdig arbeid! Inspirert av denne tråden: 

http://www.uformelt.net/bakhagen/showthread.php?t=18705

 

 

 

Litt stolt nå. :o)

 

 

 

 

 

Hvis du liker oppskriftene til Stitchnerd så anbefaler jeg å følge med på Ravelry-gruppen hennes. Hun legger ofte ut nye mønstre gratis i en kort periode, og det er også mulig å melde seg på som prøvestrikker. 

http://www.ravelry.com/groups/stitchnerds


Kommentarer:
Postet av: Liv

Du har grunn til å være stolt. (Veldig fint mønster forresten.) Jeg forstår deg veldig godt! Var ute for det samme. En trasig rillestrikk- rygg som blei altfor stor. Jeg tror håpet var at den skulle krympe mens jeg strikket, men tilslutt måtte jeg innse at kampen var over. Æsj så surt det er! Men men, det er NESTEN glemt. :))

Ha en fin lørdag.

30.11.2013 @ 14:56
Postet av: gretashobby

Har sendt deg stor pakke. Send mail når du får den.for babyullen er i utganspunktet tenkt til leikene. Ikkej det rosa det er ditt

30.11.2013 @ 18:40
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Har fått pakkelapp. :) Gir en lyd når jeg har vært på postkontoret.

01.12.2013 @ 11:19
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Liv: Ikke gøy å rekke opp, men alternativet er jo verre. Nå kan jeg i alle fall strikke den på nytt igjen. En UFO er en evig påminnelse om fadesen, så da er tross alt et opprekksnøste bedre.

Ha en fin søndag! :)

01.12.2013 @ 11:22
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits