Omatt og omatt og omatt og omatt att

Da kan jeg skryte på meg 13 (TRETTEN!) sinte fugle-pannebånd. 10 er gitt bort i bursdagsgaver, ett bruker Klumpen, ett solgte jeg på messen, og ett ligger og venter på ny eier. Siden jeg kjøpte 5 pakker à 3 strykemerker, og ett endte opp som lapp på Klumpens bukse, må jeg visst ut på leting etter det siste. For jeg har en følelse av at det blir behov for flere. Tror aldri jeg har truffet så godt med en hjemmelaget gave før, til og med Klumpen synes det er stas å gi bort disse. For de gjør visst stor lykke. Lurer på om jeg klarer å finne på noe nytt og like populært til neste bursdagsrunde? For nå er nesten alle kompisene ferdig med å feire 7-årsdager. 

 

  

LEGO-posen er obligatorisk tilbehør. Og egenprodusert kort med minions. De er det Klumpen selv som produserer.  :o)

 

 

 

 

Ferdig innpakket.

 

  

Dette er også gitt bort.   

 

 
 

Så da er det bare ett igjen. Spennende hvor lenge det blir liggende.

 

Legger inn link til pannebånd-oppskriften igjen jeg: http://www.ravelry.com/patterns/library/ahimsa-cabeza-band

Den fungerer med nær sagt alle slags garn, det er bare å justere masketallet. Mens alle pannebånd jeg har strikket med "vanlig" vrangbord bretter seg opp, ligger dette flatt og fint. 7 omganger med *1 vridd rett, 1 vrang* er tingen. Jeg har brukt pinne #3.5 og 104 masker til de fleste av mine. 

 

Ha en fin tirsdag!  :o)


Kommentarer:
Postet av: Blåfugl

Flere flotte hårbånd :) :) De skal nok prøves ved en passende anledning. Har funnet fram noen rester som ikke kan bli stort annet, - meeen det er stadig vekk noe annet på pinnene.

27.11.2013 @ 15:41
Postet av: hobbyvenn

Forstår veldig godt at dette er populære gaver å gi -og få. Fine, morsomme og praktiske er jo en flott kombinasjon!

27.11.2013 @ 16:14
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Liv

Jeg har prøvt oppskrifta di, var helt vellykket den. :)) Ideen med å strikke pannebånda til gaver er kjempelur. Hvilket barn ville ikke bli glad for en sånn gave?

Jeg har ikke fantasi nok til å hjelpe med nye ideer til gaver. Skal bli spennende å følge med for å se hva du kommer frem til.

Ha en finfin kveld!

27.11.2013 @ 17:05
Postet av: gretashobby

Dei er virkelig tøff desse. Eg ahr ikkje prøvd oppskrifta enno, men det skjer nok i 2014. Kjempebra at dei er så populære dei gavene. Du finner nok på noko nytt til neste omgang med gaver. Fin strikkekveld fra meg

27.11.2013 @ 18:02
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits