Kaffevott

Da kommer "hemmelighetene" mine som perler på en snor, hihi. Disse er til niesen min og kjæresten. Perfekte til en kopp varm drikke synes nå jeg. Så får mottakerne bruke dem til det de selv vil.  ;o)

 

Fant en grei oppskrift her: http://www.lofotposten.no/lokale_nyheter/article6401662.ece

 

 

 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/kaffevotthttp://www.ravelry.com/projects/mimouna/kaffevott

Det gikk med 76 gram Friridsgarn til ensfarget vott. 

 

  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/kaffevott-ii

Denne veier 83 gram.

 

Jeg brukte pinner #6. Det gikk faktisk nokså mye garn, så jeg fikk bare nok til to votter i denne omgangen. Men de er greie å strikke, og det er visst flere som ønsker seg slike. 

 

 
 

Vottene er tovet på 40 grader sammen med tenåringens bukser. Da ble de passe store. Det hvite garnet tovet greit, selv om rillene fortsatt synes godt. Jeg satte dem til tørk med to kopper nedi for at de skulle bli runde og fine. 

 

 

 

 

Det er jo litt upraktisk å bare være varm på den ene hånden, så vottene fikk følge av disse: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/if-at-first-you-dont-succeed

 

 

 

 

Da burde man være klar for det meste av eventualiteter, hehe. 

 

 

Endelig hverdag igjen, og Klumpen får en kompis på besøk. Kjekt, siden det begynner å bli overdose av dataspill og filmer. Tør ikke slippe ham ut, for da blåser han bort, huff. Hadde vært kjekt med et litt annet vær nå, men vi skal vel ikke klage. Mange som har det mye verre. Et av grantrærne våre rotveltet i stormkastene, så da var mamma ute og sikret seg toppen. Aldri så galt... Og resten blir ved til våren ein gong.  ;o)

 

 

Fin fredag! 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Kjempetøffe votter. Desse kan nok brukes til diverse ja. hehe.

Her inne i Høyangerfjorden blåser det ikkje. Men det blåstegodt like etter att vi hadde kome oss over fjorden med ferga.

du får fortsette å kose deg inne med strikket. klem

27.12.2013 @ 21:44
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits