Havrelefse!

Eller i alle fall nesten hverdag igjen, hehe. 

 

Sokkene mine er ferdige. Det ble strikket på litt annet også innmellom, både fordi raggsokker er kjeeedelige å strikke, men også fordi jeg har sår og sprekker på fingrene. Og da er det grove garnet ikke det beste å jobbe med. 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/raggsokker-6

 

Det gikk med 116 gram Raggsokken fra Sandes på pinne #3.5. La opp 52 masker, og de passer nok til en fot størrelse 40-42. Da vet jeg hvem som kommer til å stikke av med dem. :o)

 

  

 

LEGO er en minst like viktig del av Klumpens liv som garn er av mitt. Så her ble det en liten symbiose. Satser på en grundig opprydning i begge deler på nyåret. I alle fall å få bort det meste fra sofa, bord og gulv. Her skal det ryddes! Og så er det en deilig følelse når alt er sortert, pakket i kasser og esker og ikke minst OVERSIKTLIG. Da ser vi jo faktisk hva vi har, og ofte dukker det opp glemte skatter også. Dessuten er det ufattelig hvor mange hybelkaniner som genereres av ting som ligger og flyter. Så nå skal støvsugeren få svingt seg. Uten fare for at smådeler som gjemmer seg under sofaen blir slukt. I morgen er det jobb og skole, så da skal mor brette opp ermene og sette i gang. Ikke engang det evinnelige regnet er noen unskyldning for å utsette prosjektet, snarere tvert imot. Bøy og tøy med mopp og støvklut, lett jogging mellom vaskekjeller og tørkeloft er nok absolutt tingen etter nesten to uker med for mye mat og for lite fysisk aktivitet. Får sette på TO vekkerklokker, for døgnrytmen er lett forskjøvet, hehe. 

 

 

Da takker jeg alle faste lesere, og alle andre som titter innom, for følget i 2013. Og ønsker alt godt for året som kommer. 


Kommentarer:
Postet av: Hanne

Flotte strømper! Ja, skal bli godt med hverdaag og litt opprydning! Ha et flott Nytt År!

01.01.2014 @ 15:53
URL: http://siddis-in-houston.blogspot.no
Postet av: Annepålandet

Sokker er alltid kjekt å ha. Godt nytt år!!!

01.01.2014 @ 16:51
URL: http://asalmanakk.blogspot.no/
Postet av: Hanne

Godt nytt år! Ja, det blir kjekt å ta fatt på hverdagen igjen, om jul er aldri så mye kos.

Hvis det er "vintersprekker" du plages med på fingrene, kan jeg anbefale barnesalven Silulen fra apoteket. Jeg fikk dette tipset i begynnelsen av desember, og måtte blogge om det - så effektivt viste det seg å være. Første advent og jul i voksen alder at jeg ikke har slitt med smertefulle og flisete fingre. Håper det kan hjelpe deg også :-)

Pludrehanneklem

01.01.2014 @ 17:18
URL: http://www.pludrehanne.blogspot.com
Postet av: mimouna

Hanne: Takk for tips! Har faktisk Silulen liggende på nattbordet, etter å ha lest om den i bloggen din. Må visst bli flinkere til å huske å faktisk bruke den. ;)

01.01.2014 @ 17:23
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Liv

Sånn skal skikkelige raggsokker se ut, varme og gode!

Enig! Etter en så lang helg er det herlig med hverdager igjen. Har en del jobb å ta fatt på her også, både i huset og rundt min egen midje...Får ta det pø om pø.

Godt nytt år!!

01.01.2014 @ 17:32
Postet av: Frk.Badegakk

Flotte raggsokker! Kanskje ikke så spennende, men veldig nyttig! Gleder meg til å se hva som dukker opp i bloggen din i 2014! I mellomtiden ønsker jeg deg et kreativt og fantastisk nytt år!

01.01.2014 @ 18:30
URL: http://badegakk.wordpress.com
Postet av: gretashobby

Legoen er ryddet vekk her, julepynten er samlet sammen og i morra blir det rydding og støvtørking på meg ja. Så får Torstein ta golva nårhan kjem heim og i helga. Vi har jo ikkje vore heime så mye denne jule og nyttårshelga, men dei dagene vi var her, så vart det ikkje gjort så mye huslige sysler. Så det må tas att. Og ikkje var det så nøye å vakse grundig førvi dro heller.

Gode sokker og berre for å sei det. sokker er ikkje kjedelig å strikke. gleder meg til eg ahr tid til å prøve ut nye strikkeoppskrifter. håper vi ses minst 2-3 ganger i 2014 stor klem fra meg

01.01.2014 @ 20:13
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Neida, sokker er ikke bare kjedelige heldigvis. Men grovt, grått raggegarn blir nok aldri favoritten. Vi skal nok få til noen treff i år også, alltid kjekt å møtes. Klem.

01.01.2014 @ 23:00
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Blåfugl

Tregt å strikke sokker av grovt raggegarn, men av en eller annen grunn så synes jeg det er det ordentlige raggegarnet. (jo "stivere" det er desto mer "ekte" er det liksom)

03.01.2014 @ 20:19
Postet av: mimouna

Blåfugl: Hehe, tenker litt sånn jeg også. Men fingrene mine liker ikke så godt grovt garn.

03.01.2014 @ 21:48
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits