Graffiti på asfalt

Lei av disse nå? Det kommer snart noe annet. ;o)

 

  

Disse pulsvarmerne var en super måte å redusere lageret mitt med strømpegarnrester. Det går ikke mange grammene til et par, og det er enkelt å regulere lengden etter garnmengden. 

 

 
 

Siste par ut er i et ukjent garn, litt tykkere enn de andre jeg har brukt. Sånn ca Silja-tykkelse, kjennes det ut som. 46 gram, men tykkere garn = færre løpemeter. Så jeg startet med å strikke bråtet + 15 omganger på begge to. Det tilsvarer delen over tommelhullet. Altså måtte jeg ha like mange gram igjen til avslutningen, + nok til partiet med tommelkilen + ribb på tommelen. Da er den digitale kjøkkenvekten god å ha. 

 

 
 

Pulsvarmerne ble greie i størrelsen de. Men de 3 grammene som ble igjen kunne nok holdt til en ekstra omgang. Jaja. De ender i haugen med bittesmå  rester, så får vi se hva som skjer med dem senere.  :o)

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/graffiti-on-the-metro-4

 

 

 

Ha en fin tirsdag!  :o)


Kommentarer:
Postet av: stubbetufsa

Jeg må si at det er med heilhjerta innsats du går laus på restegarnet! Og det er jo flott med pulsvarmere i flere farger for å passe til antrekket!

Ha en fin dag!

14.01.2014 @ 10:53
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: malla

Synest du har laga mange fine pulsvarmarar. Du er svært flink å nytte restegarnet, hos meg hopar det seg opp. Har planer om dukkeklær men det blir stadig utsatt.

14.01.2014 @ 11:29
URL: http://malla-b.blogspot.com
Postet av: Linn

Flere pulsvarmere,var innom tidligere,men i dag kommenterer jeg:) Jeg har lagt disse i køen min,fant nemlig en masse restegarn under senga..! Har blitt veldig inspirert av deg!! Tusen takk for det <3

14.01.2014 @ 11:32
URL: http://linnmarit.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Skal si du har slått deg på pulsvarmere i det siste. Men fine, varme og praktiske er de jo. Likte de røde aller best av denne modellen tror jeg.

14.01.2014 @ 12:34
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: gretashobby

Tror det er opal sokke garn, viss eg ikkje tar heilt feil.Dei vart hvertfall fine

14.01.2014 @ 13:18
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Liv

VI blir ikke lei, det fantastiske er at ikke du blir det! Fine pulsvarmere i fine farger som kan passe som tilbehør til ulike klær.

Tenk å ta vare på 3 gr. garn... Det hadde nok ikke jeg gjort. :)

En fin dag til deg også.

14.01.2014 @ 13:39

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits