Grønn graffiti

Jeg har visst blitt en håpløs periode-blogger. Enten oppdaterer jeg to ganger om dagen, eller så går det en evighet mellom hver gang. Men i likhet med vår venn Arnold kommer jeg alltid tilbake!  ;o)

 

Det har blitt litt strikking den siste uken også. Pulsvarmere er visst tingen for tiden. Frøken Dings bestilte et par hun skulle gi bort i gave. Så da var det bare å finne fram garn og pinner. Samme mønster som tidligere, men her la jeg opp 56 masker for å få herrestørrelse. (Jeg brukte Opal, som er et tynt strømpegarn + at jeg strikker stramt. Garnet skal egentlig strikkes på pinne #2.5.) Dessuten økte jeg en ekstra gang til tommelkilen. Ellers fulgte jeg oppskriften. 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/graffiti-on-the-metro-5

 

Garnet var rekket opp, og jeg fant noen knuter som krevde litt "spoling" for å få mønsterrapportene til å stemme. Men det gikk helt fint det, de ble så og si identiske. Paret veier 36 gram, og de er alt pakket pent inn og gitt bort  til en som har det kaldt på kontoret.  :o)

 

  

Mulig det blir flere slike pulsvarmere, det er et superenkelt mønster som fungerer godt når det er garnet som skal spille hovedrollen. Det finnes jo så mye gøy strømpegarn, og *kremt* en god del av sorten bor på loftet mitt. Jeg har nok vært litt for "flink" til å adoptere enslige nøster fra restekurver, + at jeg har "arvet" masse restegarn. Men pulsvarmere er alltid populære gaver, og er dessuten mye kjekkere å strikke enn sokker. 

 

  

De er for store til meg. Men fargene er fine, og det er fortsatt masse garn igjen på nøstet. Hmmm...

 

 

Da ønsker jeg alle en FIN FREDAG, det lille som er igjen av den.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Min lille håndarbeidsblogg

Kjempefine pulsvarmere. Nå slipper de å fryse på jobb.

Postet av: pringeling

Så flotte de ble! Du er jo blitt helt vill på pulsvanter! Og de du strikker av sokkegarn er så lekre at jeg var på tur å kjøpe et nøste klovespy her om dagen, og det skal "litt" til :P

God helg!

24.01.2014 @ 23:25
URL: http://pringelinghobby.wordpress.com
Postet av: gretashobby

Ser kjekt ut å strikke pulsvarmere ja.Fine var dei også.Kjekt når frøken dings vil gi vekk slike ting.

skullevel strikka noe pulsvanter eg og.Blir når eg får tid hehe. Det er eit utsagn eg bruker mye. I helga blir det småstrikk, men ikkje pulsvanter denne gangen.Ha ei super helg og kos deg med garnet ditt vennen

25.01.2014 @ 09:16
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Tid skulle vi visst hatt litt ekstra av ja. ;)

Håper du hadde en fin helg du også.

26.01.2014 @ 23:25
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

pringeling: Så gøy! Finner man rette mønsteret er slikt garn supert å strikke med.

26.01.2014 @ 23:26
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits