Mintgrønn luksus

Utgangspunktet her var et nøste på 47 gram Baby Cashmerino i mintgrønt. Mykt og deilig garn, selv om det ikke er helt min farge. (Uansett har jeg nok alt dekket behovet mitt for håndplagg og vel så det. hehe...)

 

Jeg har hatt Emerald Fingerless Mittens i Ravelry-køen min lenge, og de passet fint inn i pulsvarmer-alongen også. En av oppgavene der er nemlig bobler. Men jeg hadde ikke nok løpemetre med det mintgrønne nøstet. Hmmm...

 

Jeg tenkte først å forkorte delen før tommelkilen, men gikk heller for noen færre masker siden de ble litt slaskete på mine hender. 40 masker fungerte bedre, og da fikk jeg jammen nok garn også. Gamblet litt med lengden for å få brukt opp alt, og det gikk bra det. 1 1/2 meter garn igjen sier jeg meg fornøyd med. Pulsvarmerne veier 47 gram, og den lille resten gir ikke noe utslag på den digitale vekten min. 

 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/emerald-fingerless-mittens

 

  

Pulsvarmerne er veldig enkle og raske å strikke. Siden jeg hadde "feil" maskeantall måtte jeg endre litt på plasseringen av mønsteret, men det var ikke noe problem. Jeg endte også opp med å måtte legge opp en ekstra maske istedenfor å felle en til vrangborden øverst. 

 

 

 

 

Det er gøy å teste ut "luksusgarn", og ikke fullt så skummelt når det er arvete rester. Kanskje jeg våger meg på de vellagrete nøstene mine på loftet også etterhvert? *fnis*

 

Da er biblioteket neste stopp, og så skal vi prøve oss på matmuffins med oliven og fetaost. Kanskje jeg må matblogge senere i dag hvis de blir vellykket? Hvis de ikke blir spist før jeg rekker å ta bilder da. 

 

Fin fredag! 

 


Kommentarer:
Postet av: Malsen

De ble jo veldig fine, jeg har ikke tenkt på det garnet til annet enn babyplagg. Det er litt artig å følge med på hva du forvandler "skapgarnet" mitt til! Jeg falt nesten av stolen da jeg kjente igjen de to akrylnøstene som var blitt til vinposer :-)

31.01.2014 @ 11:10
URL: http://innfall.wordpress.com/
Postet av: mimouna

Malsen: Hehe, må starte med det mest "ufarlige" garnet og jobbe meg videre derfra. Absolutt ikke den verste akrylen jeg har vært borti.

Nå har jeg kastet meg over de gule Svale-nøstene, så får vi se hvordan det ender opp.

31.01.2014 @ 11:58
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Desse var nydelige. Ikkje for mye styr på og eit lekkert garn. Ikkje min farge heller.Men lekker var dei no uansett. klart du må kaste deg over luksusgarnet ditt snart. Ha ein fin dag. No skal eg feste for til veksa, og hanker. Så lar eg det stå til. Sånn er det med den saken. klem

31.01.2014 @ 13:11
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Oj, nesten ferdig da! Gleder meg til å se.

God helg! (Jeg tror stadig det er lørdag i dag, hehe. Men fredag er jo også litt helg. ;)

31.01.2014 @ 13:40
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Wenche/chawo

De ble fine og jeg likte fargen også.

31.01.2014 @ 14:27
URL: http://wencheshobbykrok.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits