Mums!

Jeg er sjelden innom rene matblogger. Men noen hobbyblogger har jo en lett mix av mat, håndarbeid og diverse, og slikt liker jeg. Farlig å bloggsurfe sent på kvelden, for da ender jeg ofte opp med å legge meg sulten, hehe. Drømte om Gretas lavkarbo-vafler forleden, sikle. Problemet mitt er et nokså traust utvalg av ingredienser på kjøkkenet. Så da må kokkeleringen planlegges, og jeg må en tur innom butikken. Ikke alt som finnes på Kiwi heller, mange av de spennende oppskriftene krever besøk i helsekostforretningen eller en "innvandrerbutikk". Så da er lykken stor når jeg finner noe jeg faktisk kan lage av det jeg har i skuffer og skap. I dag ble det altså matmuffins.

  

Her er muffinsene stekt og prøvesmakt. Vi brukte denne oppskriften:http://oppskrift.klikk.no/muffins-med-feta-og-oliven/4078/


 
 

Vi doblet oppskriften, så da ble det to brett med små muffins. De ble gode, men kanskje litt tamme i smaken. Jeg tok oppi persille i tillegg til fetaost og oliven. Neste gang tilsetter jeg nok soltørket tomat og litt mer krydder. Grovere mel er kanskje heller ikke så dumt. Men Klumpen var strålende fornøyd, og det var jo hovedsaken. Vi tester nemlig ut alternativer til knekkebrød i matpakken. Å spise på skolen er kjeeedelig, og mesteparten av maten kommer hjem igjen i sekken. Så da må vi finne på noe som frister å spise opp. 

 

 

 

 

Velbekomme!  :o)


Kommentarer:
Postet av: Liv

Det var en virkelig god grunn for å slå på stekeovnen! Er jo et kjent problem for både foreldre og barn, det med apetitt på skolematen. Å variere innholdet i matboksen er så klart en god ide.

Nydelige pulsvarmere under her!

Ha en så bra helg som mulig i vinden.

01.02.2014 @ 07:53
Postet av: gretashobby

Er så kjekt når ein finner oppskrifter som slår and. Desse såg gode ut for dere :0). Fikk plutselig lyst på vafler att eg. Kanskje eg må lage emg vafler til lunch. Ha ein super dag.Se mailen din og bloggen min klem

01.02.2014 @ 09:43
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits