Frosken Fred

Vi har hatt et skikkelig tullete nett i helgen, supertregt eller helt borte i lange perioder. Men da blir det jo mer tid til andre ting, så aldri så galt.  ;o)

 

Familien utvides stadig, siste skudd på stammen er Fred. Da jeg så Chawo sin innså jeg at jeg virkelig trengte en flat frosk jeg også. Og restegarnet etter gulrotåker-gryteklutene lå beleilig til på kjøkkenbordet. Dermed ble Fred født, en stormfull og regntung lørdagskveld. 

 

   

 

- HÆ???

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/fred-the-frog

 

 
 

Bomullsgarnet mitt var nokså tynt, så jeg gikk for pinne #3. Kompenserte for det med 5 ekstra omganger på magen. Ellers er han strikket helt etter oppskriften. Dvs, noen små endringer gjør jeg visst alltid, hehe. Jeg plukket opp masker og strikket brein og armer fast på kroppen, synes ikke det blir så pent å sy dem på til slutt. Og så fikk han google eyes istedenfor de kulerunde strikkete. Droppet å brodere flue på tungen også. Jeg forstod nemlig ikke hva den svarte flekken var før jeg leste det i oppskriften. Og da så jeg ikke helt poenget i å lage den. Nok tråder å feste uansett. 

 

 

 

 

Mulig han heller burde hett Magunus, siden han åpenbart er intresessert i sjakk. (Å å følge en sjakkmatch uten bilder var omtrent det kjappeste pc-en mestret den kvelden, sukk.) 

 

Fred forble ikke min særlig lenge.

 

- Ååååh, en FROSK! Den vil jeg ha! sa Klumpen. Trygg på at det bare var å forsyne seg. Men et minne fikk jeg beholde - grønne fingertupper og negler. Garnet tørrfarget av, og ikke snakk om at det lot seg vaske vekk. Så her måtte det eksperimenteres med diverse skrubbekremer, og til slutt måtte jeg ta en større oppvask for å få det bort.

 

Nå skal jeg ta meg en liten blogsurferunde og se hva som har skjedd siden sist.

 

Ha en fin mandag!  

 

 

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Hei. så søt den var da.Klart Klumpen ville ah den med ein gong. Det var litt av eit garn som farget av mens du strikket. Så kjedelig da. Ja ja du fikk det vekk i oppvaksen, godt det. kva blir det neste prosjektet hos deg :D

03.02.2014 @ 14:25
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Blåfugl

Oppvask kurer det meste :) hihi

Det var da en FREDelig liten grønn frosk du hadde produsert der :)

03.02.2014 @ 14:50
Postet av: mimouna

Blåfugl: *knis*

03.02.2014 @ 16:03
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Liv

Hahaha. Klart alle burde ha en grønn frosk. Jeg har forstått at det er noe som mangler, ikke lett å tenke seg at det var en frosk. Den burde få en suss for å se om det kommer krone både på den og deg. Helt konge!!

Gleder meg til hva som skjer videre.

03.02.2014 @ 16:13
Postet av: mimouna

Liv: Skjønte at det var noe jeg hadde glemt! *løper for å kysse frosken*

03.02.2014 @ 16:35
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits