Chipmunk hat

Første februarlue i alongen på Hobbyboden. (Jeg ER flink, om jeg så får si det selv. Bare EN lue i januar, og den var også til alongen. Ikke et eneste lite sjal hele måneden heller. Pulsvarmere snakker vi ikke om. Kremt...)

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/chipmunk-hat

 

Jeg startet med å prøve å hekle pulsvarmere av det gule Svale-garnet jeg fikk fra Malsen. En av utfordringene i pulsvarmergruppen på Ravelry er nemlig å prøve teknikker du ikke kan fra før. Og jeg fikk det jammen til! Jeg gjorde noen feil i starten, og både garnet og størrelsen på heklekroken ble helt feil. Men jeg fant ut av teknikken! *kry*

 

 
 

Pulsvarmeren ble rekket opp igjen, og garnet fikk bli en liten lue istedenfor. Jeg endret på det meste her: Strikket rundt istedenfor fram og tilbake, og beholdt den glattstrikkete siden som utside. Dessuten la jeg opp 96 masker på pinne #3 for å få en større lue. Med blomsten veier den 58 gram. 

 

 
 

Kaninen er visst av det fremmelige slaget, og litt av en linselus. Får levere ham til Kiweke for oppdragelse, tror jeg. 

 

 

Ha en god kveld! 


Kommentarer:
Postet av: Liv

Rart med luer. Et par små detaljer, så er de helt unike. Med de små ørene blir luen skikkelig søt. Blomsten er jo med på å forsterke inntrykket. Sluttresultatet er skikkelig herlig!

Jeg tror du er den eneste som blir overrasket over at du klarte en ny teknikk med heklekroken. Vi andre tar det for gitt at sånn er det i dine hender. Heklekroken og jeg er ikke på nikk engang, og jeg er ikke interessert i nærmere bekjentskap. Sånn er det bare.

Ha en fin tirsdag!

04.02.2014 @ 08:02
Postet av: gretashobby

Søt lue vennen. Fin sommer elelr vårlue det der. Og kaninen han er no så skjønn at han gjerne må få vere med på amnge bilder han.

Håper du får ein fin dag. klem

04.02.2014 @ 08:40
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Snella

Oioioi, så genialt enkel, men likevel så spesiell hue. Denne hamnar definitivt på årets prosjektliste.

04.02.2014 @ 14:10
URL: http://snellaognostet.wordpress.com
Postet av: husmorspira

WOW, her er det tydelig leeenge siden jeg var innom! Mye artig har dukket opp, den frosken var jo super :)

04.02.2014 @ 14:51
URL: http://husmorspira.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits