Restegarn er gøyest!

Sildre fra Gjestal var et nytt bekjentskap. Og siden det har gått ut av produksjon blir det nok ikke noe varig forhold. Men garnet var helt OK det, og en grei tykkelse til pulsvarmere. 

 

 
 

Nalu Mitts har jeg strikket før. Da strikket jeg den minste størrelsen i Rauma Tretråds, og fikk pulsvarmere som passet gemalen. Derfor satset jeg på at Sildre ville gi en grei damestørrelse. Brukte pinne #3 på vrangbordene og #3.5 på resten. Det ble relativt små, de sitter som støpt på mine hender. 

 

  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/nalu-mitts-2

 

 
 

41 gram, og 8 gram igjen. (Nok et arvenøste som manglet bittelitt garn.) Jeg fant to smårester Sildre i brunt, og plutselig hadde jeg hele 36 gram. Satset på at det var passe til et par barnepulsvarmere. Planen er nemlig å strikke slike som bursdagsgaver til Klumpens kompiser i år. Nå har visst bortimot alle pannebånd, hehe. Morsomt å se dem i bruk, det flyr rundt mange sinte fulgler i skolegården. 

 

  

 

Pulsvarmerne er elastiske, jeg får dem fint på meg jeg også. Så da varer de nok et par år. De veier bare 30 gram, hvilket vil si at jeg har litt brunt igjen. Det grønne er fullstendig borte-vekk, fikk akkurat nok igjen til å feste endene. De brune smårestene ender på loftet, for det var to hele nøster brun Sildre i posene også. Så da legger jeg restene sammen med dem. To hele nøster er ikke rester i min verden, så de går i rolleren med strømpegarn enn så lenge. 

 

 

 

 

Fargene er en varm, mørk brun og mosegrønn. 

 

 


 

 

Nå har jeg noe SKIKKELIG gøy på pinnene. Og en smule utfordrende, siden oppskriften viste seg å være full av feil. Men det vil helst gå bra.  :o)

 

Ha en morsom onsdag! 

 

 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Stilige pulsvarmere begge to. du mega produserer jo.Rekker du noe anna? Skjønner ikkje kossen du rekker det eg da. hihi.

Kva er det holder på med no da.Eg vil vite

05.02.2014 @ 17:29
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: I dag strikker jeg pulsvarmere. *knis* Og nei, jeg rekker nesten ikke noe annet. Oppigjenvarmet luft & kjærlighet til middag, hihi.

05.02.2014 @ 17:33
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: hobbyvenn

Flotte pulsvarmere. Oppvarmet luft & kjærlighet er da bra til middag det.. Hvertfall om det ikke blir for ofte. Du produserer veldig mye, hele tiden. Inspirerende å titte innom bloggen din.

05.02.2014 @ 17:54
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Liv

For en god ide! Alle gutta med pulsvarmere, blir megabra gaver!

Tror det er mange som misunner mannen din den middagen. Hehe. Panna blir ikke tom og middagen svir ikke i bunn.

Å nei, tenker du har kontroll.

Ha en fin kveld.

05.02.2014 @ 18:14
Postet av: mimouna

Liv: Hehe, tror ikke han hadde blitt så fornøyd hvis menyen hadde vært så mager. Men alle ble heldigvis mette og fornøyde.

Litt tvilsomt hvor mange pulsvarmere som blir gitt bort. Klumpen vil ha alle selv. :)

05.02.2014 @ 23:40
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

hobbyvenn: Takk for det! Og veldig kjekt å "se" deg igjen!

05.02.2014 @ 23:41
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Blåfugl

Tenkte med en gang at de stripete skal jeg jammen strikke til meg selv for de ser ut til å sitte bra og sånne vil jeg ha, - meeeen de var det ikke oppskrift til... Vel, det går da an å tenke selv :)

08.02.2014 @ 11:52
Postet av: mimouna

Blåfugl: Det er samme mønster som til Angry Birds-vottene mine. Bare fell tommelmaskene av med vrangmasker istedenfor å sette dem på en tråd. Og så lager du en liten vrangbord og feller av når pulsvarmerne er passe lange. Til voksen så kan du legge opp 40 masker og øke en ekstra gang til tommelen.

08.02.2014 @ 17:36
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Huldr

Disse var kjempefine! Deilig farge på nalu mitts'ene, og jeg likte veldig godt bølgemønsteret. Og de brune og grønnstripete, de to fargene er så fine sammen synes jeg! Som brun jord og lysegrønne spirer om våren :)

09.03.2014 @ 17:28
URL: http://byhuldra.blogspot.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits