Marius!

Har visst nevnt tidligere at niesen min kom med garn og laaang ønskeliste. På den var det flere Marius-prosjekter. Først ut var dette:

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/marius-lvott  

 
 

Det er gave til en av venninnene hennes. Hun hadde prøvd seg på mønsteret selv flere ganger, men fikk det ikke til. Jeg mumlet litt i skjegget da jeg fant ut av mønsteret måtte strikkes fram og tilbake, og at delene skulle sys sammen til slutt. Ikke det morsomste jeg vet. 

 

 

 

 

Foret har flere masker enn ytterdelen, og bunnen ble fryktelig spiss, synes jeg. Men, men. Den ser akkurat ut som på bildene, så da skal den vel være slik. 

 

  

Jeg brukte Safir og pinne #3.5. Glemte å veie dem, men det gikk med i underkant av 2 nøster blått + smårester i hvitt og rødt. 

 

 
 

Venstrevotten måtte jeg kreere selv, for å få dem til å se ut som de hørte sammen. Det gikk heldigvis rimelig greit. 

 

Da finner jeg loppekassen. Har vært på fotballtrening med Klumpen, utendørs i tett sludd og sur vind. Da hjelper ikke engang varm te og ullsokker, så nå kryper jeg under dynen, brrr! (Ungene holdt varmen, det var foreldrene på sidelinjen som frøs, hehe.)

 

God natt!  :o)


Kommentarer:
Postet av: Blåfugl

Du får det jammen til å bli som det skal uansett vanskelighetsgrad. Mariusmønsteret kommer på alt mulig nå.........

13.02.2014 @ 22:40
Postet av: Liv

Hei.

Heldige niesen som kan levere inn ønsker, så går de i oppfyllelse. Apropos, har du fått mailen fra meg? Hehe.

Ha en fin helg!

14.02.2014 @ 06:58
Postet av: mimouna

Liv: Tror hun ble fornøyd ja. Og hun har faktisk begynt å strikke selv også, etter at jeg hjalp henne litt i gang. Kjekt! Hun var strålende fornøyd med å ha strikket hårbånd og pute.

Den mailen lurte jeg på hvor ble av. Har sjekket flere ganger nå, inkludert i spamfilteret. Men det er ingenting der fra deg. Prøv å sende den på nytt igjen du.

14.02.2014 @ 09:14
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Tryllekunstner du. Dei vart tøff da. Skal snart igang med pinner eg og no. I dag ahr det vore mye sløving utenom legebesøk, handling og skyping med Merima. Ha ein flott dag

14.02.2014 @ 14:16
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits