Knitting is the new yoga

Har fått noen kommentarer på at jeg er så produktiv for tiden. Har strikket sånn ca et par pulsvarmere per dag i en periode. Det er så mange flotte mønstre at jeg blir helt gira! Men jeg merker at jeg ikke slapper helt av med strikkingen mer. Finner liksom ikke roen, for jeg har alltid neste prosjekt i hodet mens pinnene går. Og det er KRISE å plutselig være uten noe arbeid, så jeg legger hele tiden opp til noe nytt. Kan ikke legge meg om kvelden før jeg har garn & pinner klare til neste dag, og helst skal jeg ha lagt inn det nye spøtet på Ravelry også. 

 

På en bloggrunde fant jeg et innlegg som fikk meg til å stoppe opp litt.

 

Knitting is the new yoga

 

 

 


Bildet er lånt herfra: http://www.behance.net/gallery/Illustration-for-exibition-Leisure-with-Pleasure/1493927

 

 

Det blir jo helt feil at jeg strikker med høy puls. Så nå har jeg funnet fram garn og lagt opp til et sjal. 

 

 
 

Ja, jeg vet. Men jeg vant oppskriften inne på Stitchnerd sine sider for Quaker Yarn Stretcher'en min. Og jeg som ikke visste at det var en konkurranse en gang, hehe. Hele sjalet strikkes i rillestrikk, med en ribbestrikket kant nederst. Samme mønsterrad som gjentas og gjentas og gjentas.... I følge prosjektsiden oppleves det nesten meditativt å strikke det. Så nå skal det få bo i sofaen. Og så har jeg lagt opp til en ensfarget ribbestrikket lue på pinne #3. Den bor i vesken min.

 

 

 
 

Ingen grunn til panikk neste gang jeg feller av et par pulsvarmere, med andre ord. Jeg har TO ventestrikketøy. Så nå skal jeg fullføre alle de halvferdige prosjektene mine, og strikke litt sjal og lue innimellom. Det er jo egentlig ikke strikking, det er YOGA! 

 

 

Ha en flott ny uke! 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 


Kommentarer:
Postet av: Blåfugl

Åh - for en lettelse å få vite at det er YOGA vi holder på med.

Et arbeid ligger alltid klart foran PCen i tilfelle jeg vil se noe fra nrk eller noe annet. Et annet i sofaen og et arbeid hos min venninne så man skal alltid få tak i noe å ha fingrene i. Så ligger det nok litt av hvert i kurven også.

Jeg har lagt opp mer enn jeg har felt av i det siste og har tråder å feste og bilder som skal tas.

07.04.2014 @ 14:01
Postet av: gretashobby

Du er no god da. Men du skjønner det at våren er slik at da må ein legge opp masse nye strikk, slik er det hvertfall for meg. Er sånn ca begynt på den perioden no, men så kom noen oppdrag og da må dei tas først. Men ahr ganske mange strikk i hodet mitt, så brått må eg legge opp noe nytt her også.

Godt å ha heilt enkle strikk til å slappe av med.Ønsker deg ein fin uke vennen. klem

07.04.2014 @ 14:58
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Fuglemamma

Jeg har lett for å la ting jeg holder på med ta over kontrollen slik at det blir tingene som holder på med meg. Høres ut som om pulsvarmerne dine har gjort det samme. Bra at du slår tilbake med litt yogastrikketøy. Ha en fin mandag!

07.04.2014 @ 15:06
URL: http://www.fuglemamma.blogspot.com
Postet av: Liv

Hehe. Lettelsen brer seg over det ganske land blant alle strikkersker som vi kan sammenligne oss med. Det er litt plagsomt å være i den tilstanden du beskriver, men det at det er sunt gjør det jo samtidig positivt.

Skal bli kjekt å se til slutt hva du feller av pinnene i tiden framover.

En fin ny uke til deg og.

07.04.2014 @ 18:54
Postet av: hobbyvenn

Jg har også vært innom den tilstanden du er i nå med så mye inspirasjon til nytt arbeid at det nesten blir slitsomt, men det går over. Og det virker jo som du allerede ser bedring.. Dessuten er det ikke skadelig for andre enn garnlageret, og der har du nok litt å gå på, hehe.

08.04.2014 @ 11:41
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: mimouna

hobbyvenn: Slipper nok ikke opp for garn nei. ;)

Nå skal jeg finne meg noen langdryge, tankeløse strikketøy som varer en stund. Og noen småprosjekter innimellom for variasjon. Det blir nok bra.

09.04.2014 @ 20:09
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Liv: Blir litt hummer og kanari herfra, som vanlig. Men det digre sjalet er endelig ferdig!

09.04.2014 @ 20:10
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Fuglemamma: Tror jeg skal lage meg noen planer ja, og ikke bare hoppe på alt nytt og spennende. Ikke gøy når det blir stress.

09.04.2014 @ 20:11
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Ah, så det er bare våryrhet da? Godt å vite, hihi. Og det stemmer nok, for strikkegalskapen roer seg utover sommeren. Da er det så mye annet å ta seg til.

09.04.2014 @ 20:19
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Blåfugl: Ja, ikke sant? Strikking er super avkobling det. Og med mange strikketøy rund omkring blir det masse trening. ;)

09.04.2014 @ 20:26
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits