En ny favoritt! 

Samme mønster igjen.  http://www.ravelry.com/projects/mimouna/treppenviertel-cowl-3  Fargen er dyp rød, uten rosaskjær. 

 

Jeg "arvet" to påbegynte nøster Merino Silk fra Hjertegarn. Mykt og deilig, men veldig "dødt" å ta i. Prøvde først å strikke et sjal, men likte ikke hvordan det ble. Så da endte garnet som en ny Trappeviertel Cowl. 

 

 
 

Denne gangen la jeg opp 136 masker på pinne #3.5. Det gikk bare med 64 gram, og da strikket jeg noen ekstra omganger ribb øverst. 

 

 
 

Det blir tverrstriper på nedbrett-delen på halsene strikket etter oppskriften. Litt usikker på om jeg liker min egen versjon bedre, synes det er penere når hele den øverste delen er i ribb. Forskjellen er at jeg strikket to runder rett, to runder vrang, mens oppskriften sier tre omganger av hver. Det blir nokså ulikt resultat. Ser på Ravelry at i alle fall en person har startet med 3 omganger, og så gått over til 2. Mulig jeg må prøve det også, hihi. 

 

  

Garnet er et kapittel for seg selv. Det loer og støver helt forferdelig! Og det flusser seg veldig lett opp, slik at det ser slitt ut. Opprekksgarn er nesten bare å klippe av og kaste, fordi det blir så stygt. Så jeg er spent på hvordan halsen fungerer i bruk. Den er i alle fall myk og kløfri, og fargen er pen. Tror kanskje halser og luer er det dette garnet er best egnet til, siden de ikke får så stor bruksslitasje. Ville ikke brukt det til barneklær eller annet som må vaskes ofte. 

 

 

Her er der nydelig sol, og jeg har en åtteåring som kjeeeder seg og IKKE vil gå på tur mer. Så vi får prøve å finne på noe lurt. Tror vi begge er veldig klare for hverdag og skole igjen, håper bare finværet holder en stund til. 

 

God søndag!  


Kommentarer:
Postet av: malla

Forstår godt at dette blei ein favoritt.Synest dei var kjempefine!

20.04.2014 @ 11:16
URL: http://malla-b.blogspot.com
Postet av: gretashobby

Hm, må snart få tid til å lage slik att. Men no har ge så og sei ikkj strikka på flre dager. Så det eg trodd eg skull bli frdig md i påsken, har eg ikkje starta på ien gang. Ikkje halvis på babyteppet. hm. Men eg har hatt det kjekt og det re vel vitsen er dte ikkje.klem

20.04.2014 @ 16:08
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Lisbeth

Dette er jo en flott hals, den er på listen min :) Påskeklem fra Beth

20.04.2014 @ 18:05
Postet av: mimouna

malla: Takk! Greie å strikke er de også, så da er det ekstra kjekt.

20.04.2014 @ 19:45
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: At du har hatt det kjekt er jo absolutt det viktigste. Vi har så få solskinnsdager her vest at det er viktig å bruke dem. :)

20.04.2014 @ 19:47
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Lisbeth: Takk og lykke til med strikkingen. :)

20.04.2014 @ 19:47
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits