Travle mai

Dagene flyr, glemmer alltid hvor fort mai fyker avgårde. Dessuten er fotballsesongen i full gang, med kamper minst annenhver helg. Håper det snart blir vær til å strikke på sidelinjen, hehe. I alle fall er det kjekt å slippe å slå floke MED paraply. 

 

Det strikkes litt innimellom uansett. Jeg må bare tilstå at jeg er tilbake på sjal-kjøret. *flau* Har to ferdigstrikkete som ikke er fotografert, jeg venter på at solen skal komme tilbake og jage bort regnet. Innendørsbilder av sjal blir stort sett noen stusselige greier. Men et blogginnlegg uten bilder er jo litt kjedelig. Så her kommer noen som heldigvis trives innomhus:

 

 

 

 

Eller trives og trives, fru Blom. Han ser vel heller litt død ut. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/squashed-rat-knitted-bookmark  

 

  

 

Veldig flat rotte = bokmerke. Han er strikket av smårester av Babyull og fylt med litt av en gammel stolpute. (Jeg hadde 6 stolputer på kjøkkenet som klumpet seg i vask. De har fått nytt liv som innmat i diverse leker og figurer.)

 

  

 

Denne saken kom flaksende og slo seg ned på tastaturet mitt. Kanskje han så en artsfrende på skjermen? Skjønt jeg tviler litt. Han er visst ikke av de mest skarpsynte. For han tok jammen feil av Hubert og et hult tre:

 

 

 

 

Dette kunne ha gått skikkelig ille, men jeg rakk heldigvis å fiske ham ut før Hubert svelget ham. Nå er han trygt installert i et nytt hjem. 

 

To smårester spraglete strømpegarn, et lite nøste Silja(?), mer stolputefyll + knapper fra min kasserte regnjakke. Tannpirkerne han strikker med er nye og ubrukte da. *knis*

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/owl-puffs

 

 

Ha en fin fredag og en herlig helg!  :o)


Kommentarer:
Postet av: Liv

Flaks at rotta er litt "ute", ellers kunne den nok ikke hatt jobben den er laget for. Hadde blitt mye rot med sidetallene ellers. Fru Ugle er så søt. Hun er nok litt på "kjøret" hun også, skjerfkjøret. Er jo morsomt å ha noen å strikke sammen med, så kos dere. :))

Er ikke den værste måten å være på kjøret på. Hehe.

Blir snart sol lover Gislefoss- fam. Da kan du ta bilder.

Ha en finfin helg du også!

16.05.2014 @ 16:55
Postet av: Xhantippe

Så flott mus, selv om den har blitt overkjørt av en hissig legobil!

17.05.2014 @ 23:13
URL: http://www.xhantippe.com/
Postet av: Tiara

Du er så flink til å strikke slike søte dyr. Ser at du har strikke flotte sjal i det siste. Det er veldig morsomt å strikke sjal og man skal jo strikke det man har lyst til, ikke sant? Håper dere hadde en fin feiring 17. mai og ønsker deg en fin søndag. :-)

18.05.2014 @ 13:33
URL: http://tiarashobbyblogg.blogspot.com
Postet av: mimouna

Tiara: Synes det er gøy å strikke slike små figurer, og de er jo supre til å bruke opp smårester. Sjal er morsomt, så jeg er visst litt på kjøret igjen. Men som du skriver, man skal strikke det man har lyst til. Og det finnes vel verre hobbyer. :)

19.05.2014 @ 09:31
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Xhantippe: Takk! Den ble i alle fall et greit bokmerke da, hihi.

19.05.2014 @ 09:41
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Liv: Finnes heldigvis verre ting å holde på med ja. ;) Og disse to var en "spesial-desingnet" gave, så de flyttet ut nokså kjapt. Men Klumpen vil ha rotte, og jeg tror jeg trenger en ugle å strikke sammen med. Så hvem vet hva som kan dukke opp?

Ha en fin uke!

19.05.2014 @ 09:48
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Herlige nye fam. medlemmer eller har dei flytta ut av huset?.Likte godt ugla di ja. Gjort den om til di eiga. finere di syns no eg da.No har vel finveret kome til deg også. klemmen

19.05.2014 @ 13:56
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Takk! De har nok flyttet ja. :)

21.05.2014 @ 15:19
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits