Ananke IV

Ny variant, denne gangen med litt flere riller. Jeg strikker rett og slett til garnet tar slutt, og dette nøstet med flerfarget garn var større enn det forrige. Vekt på sjalet: 148 gram.

 

 
 

Fargen er fortsatt mer turkis/sjøgrønn enn blå, og det er nydelige sjatteringer i stripegarnet som ikke kommer fram på bildet. Likte dette sjalet veldig godt. 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/ananke-5

 

 
 

Nå har jeg bare ca 100 gram igjen av hovedfargen. Ikke nok til et nytt sjal, med mindre jeg finner på noe veldig lurt. Så da får det vente litt mens jeg tenker. Holder på å sortere lageret mitt, og kanskje dukker det opp noe spennende jeg hadde glemt. Plutselig hadde jeg ikke oversikt mer, fordi det lå garn i esker, poser, kurver og *kremt* overalt i sofaen og på stuebordet. Så nå holder jeg på å samle garn av samme kvalitet, slik at det er lettere å finne det jeg vil ha. Og så strikker jeg opp det som jeg ikke finner plass til, hihi. Ukurant garn er fortsatt morsomst. Garn jeg har mye av ruger jeg på, siden det jo kan BLI til noe. For tenk om nøstet jeg brukte til en lue eller et par pulsvarmere var akkurat det som gjorde at resten ble for lite til en genser. 

 

Må nok jobbe litt med tilnærmingen til garnlageret, tror jeg. Men først skal jeg kose meg med resten av uvenn-garnet og alle de rare små restenøstene mine. 

 

 

 

God torsdagskveld!


Kommentarer:
Postet av: Guri

Innmari fint sjal! Likte fargene veldig godt.

Kjenner den med å spare de største mengdene med garn! Men vi er jo lure som gjør det da, er vi ikke?

God helg til deg!

30.05.2014 @ 00:01
URL: http://hjertego.blogspot.no
Postet av: gretashobby

Eit nydelig sjal rett og slett. Eg skal lage eit sjal før høsten kjem til ein verdi av ca 400 kr med garn og arbeide. Eg har ikkje det garnet eg treng så eg må kjøpe det. Det skal passe til å ha under jakke/kåpe. Er dette eit alternativ da? eller har du andre gode forslag på eit sjal eg kan klare :0)? Du som er tryllemseter med sjal og alt anna du begynner på. klem

30.05.2014 @ 08:43
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

Guri: Takk! Og ja, selvsagt er vi lure! ;) Kjekt å vite at man har nok garn til et dusin gensre og en tilsvarende mengde med tepper. Dersom det noen gang skulle bli aktuelt å strikke det, hihi.

Men spøk til side - småprosjekter er greiest i varmen. Og til høsten er det nok flere som trenger nye gensre. Og da har jeg "ryddet" (strikket) bort alle de ukurante oddenøstene.

30.05.2014 @ 10:09
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Takk. :) Dette er nok for tykt til å ha under en jakke, men i tynnere garn (som det i Opal) går det bra. Vi får ta en liten sjal-jakt en dag, og se på ulike andre alternativer?

30.05.2014 @ 10:16
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Ja takk gjerne. Eg kan jo bare lage eit enkelt i rillestrikk, men kunne tenke meg å gjøre litt mer ut av det. Kanskje eg lager meg eit mønster sjølv. Får tenke på det. Kan ikkje starte på det før etter ferien uansett. Ha ein rin dag

30.05.2014 @ 11:44
URL: http://Gretashobby.blogg.no
Postet av: Liv

Veldig, veldig fint sjal. Har vært litt tåkevind her igår og idag, så et sjal er godt å ha. :)))

Jeg er ikke i tvil om at du finner på noe lurt med resten av garnet.

Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Håper du får en strålende helg.

30.05.2014 @ 17:38
Postet av: Sylke

Kjekk måte å strikke sjal på og bruke restegarnet til noe fornuftig :) Fargene dine i sjalet er flotte, jeg liker blå-grønntoner!

30.05.2014 @ 21:02
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Liv: Takk! Ble plutselig litt kaldt her også, så da er det kjekt med noe varmt rundt skuldrene ja.

01.06.2014 @ 11:31
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Ja, dette er gøy! Kjekt å bruke slikt tykt ullgarn til annet enn toving, spesielt når det er litt mye av det.

01.06.2014 @ 11:32
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits