OpArt

Da har jeg faktisk brukt opp HUV-garnet mitt, men unntak av noen smårester. http://www.ravelry.com/projects/mimouna/opart

 

Dette så ikke så fint ut da det kom av pinnene:

 

  

Bulkete i midten, og skikkelig vindskeivt. 


 


 

 

Her ligger teppet til blokking. Jeg strikket det i glattstrikk, orket ikke annenhver omgang med vrangt på et så stort og tungt prosjekt i stivt bomullsgarn. Brukte pinne #4.5, og hele herligheten veier 271 gram.

 

  

Jeg fikk litt for lite garn til den siste svarte stripen, så den fikk 13 omganger istedenfor 14. Pyttsann. Hadde ikke nok til en oransje stripe som avslutning heller, så da strikket jeg bare en enkel I-cord-avfelling med 3 masker rundt det hele. Det ble en stødig og pen kant. 

 

Litt usikker på hva jeg skulle bruke dette til. Det var for hardt til babyteppe, og jeg tviler på at en eventuell mottaker ville blokket det etter hver vask. Et alternativ var å fôre det med et stødig bomullstoff og bruke det som matte/leketeppe på gulvet. 

 

  

Løsningen kom av seg selv. Mulle flyttet rett inn, hehe. Akkurat passe muldvarp-størrelse, og den godeste Mulle liker sterke farger og kontraster siden synet ikke er helt skarpt. Perfekt!

 

I dag regner det, så jeg har tenkt å parkere i sofaen med et nytt sjal.

 

 

Ha en flott torsdag!  :o)

 

 Kommentarer:
Postet av: Solfrid

Teppet ble kjempefint. Knallfarger. Utrolig at det er strikket av HUV-garn.

12.06.2014 @ 13:22
URL: http://www.solfrids.net
Postet av: gretashobby

Kva sjal er det no da. Hehe. Eg reiser foresten ikkje før på mandag. Må ta meg av min kjære først. Kjekt for mulle å få seg eit skikkelig koseteppe da. Eg skal strikke kofte i dag. klem

12.06.2014 @ 13:31
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Liv

Heldige Mulle, er nok en liten kosefant. Håper han er glad for teppe, etter all jobben du har hatt med det....

Spent på sjalet du skal strikke. :)

En fin kveld til deg.

12.06.2014 @ 15:51
Postet av: mimouna

Liv: Mulle er absolutt kosete, ja. Han begynner faktisk å bli litt slitt i pelsen. Så et nytt teppe kommer nok godt med.

Sjalet jeg har på pinnene ligner nokså mye på ett du har sett før, hihi. ;)

14.06.2014 @ 11:26
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Jeg har visst *kremt* lagt opp til flere sjal jeg. Men det jeg holder på med nå er en gammel traver. Og Mulle er fornøyd med teppet sitt ja. :)

Kos dere i helgen, og god tur på mandag!

14.06.2014 @ 11:47
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Solfrid: Takk! Det var et morsomt mønster å strikke. Men jeg ser at det er et teppe som trenger nokså grundig blokking etter hver vask, så jeg tror det blir med dette ene. Litt mye arbeid med "vedlikehold" til en baby som gjerne gulper på det, og bomull blir jo fort skittent.

14.06.2014 @ 11:49
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits