Bølgesjal

Jeg liker store sjal, spesielt når jeg strikker med litt tykt garn. Så da tok jeg sjansen på å strikke dette sjalet på pinne #7 med Karaoke, selv om det egentlig skulle være pinne #4 og mye tynnere garn. Oppgitt garnmengde var 400 meter, og med 6 nøster à 100 meter burde det jo holde i massevis. Trodde jeg. 

 

I oppskriften står det angitt ca hvor mye garn man har igjen etter hvert mønster. Da jeg egentlig skulle ha brukt opp halvparten hadde jeg knapt 2 nøster igjen. Auda. De siste pinnene spiste utrolige mengder med garn, så jeg måtte felle av etter den nest siste borden. 

 

 
 

Sjalet ble vasket og blokket sammen med et annet sjal. Og sengen på 150 X 200 cm var litt i minste laget, hehe. Sjalet går godt nedenfor stjerten bak, og "vingene" er snubleside. Faktisk kan snippene knyttes bak på ryggen, slik som på gammeldagse "kjerringsjal". 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/waves-of-love

 

 

 

 

Pus stilte som vanlig opp for fotografering. 

 

 
 

- Hmmm, hva er nå dette da?

 

  

- Katteteppe, selvsagt! 

 

 


 


- Næææsj, ikke min farge. Jeg bare går. 


  

Et morsomt sjal å strikke, for det var hele tiden noe nytt. Blant annet disse "hestene" (De kaltes "white horses" i oppskriften)  Jeg synes de ligner litt på edderkopper jeg, eller kanskje flått.  *grøss*

 

 

 

 

Da var det jammen sommerferie også! Her startet den litt dumt, for Klumpen våknet med feber og vond hals. Så da ble det Paracet og kamillete med honning istedenfor avslutning på skolen. Får håpe det går fort over. Får ta noen rolige dager hjemme i starten.

 

Ha en fin fredag! 


Kommentarer:
Postet av: Sylke

Det ble fint, og ganske stort - sikkert varmt og godt å ha på. Så bra at du likevel hadde nok garn! God bedring hjemme - hold deg frisk... ;)

Klem

20.06.2014 @ 19:58
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Det er kjempestort! Og jeg måtte (heldigvis) droppe den ytterste kantborden med hullmønster. Da hadde det vel blitt størrelse tomannstelt.

Pasienten min hevder å være MYYYE bedre, mens jeg sitter her og knasker Fisherman's Friends og slurper glovarm te. Jaja, blir jeg frisk like fort som han ble så er det vel ikke så ille.

20.06.2014 @ 20:29
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Så flott og godt sjal. Eit skikkelig verandasjal eller intersjal når du bare skal ned å hente posten. Bra du ikkje hadde meir garn. Da hadde det jo blitt enormt hehe. Du er p sjale galeien att no altså så.??

Så dumt å bli sjuk til avsluttningsfesten da. Men sånn er livet a og til. Håper han blir fort frisk. Eller kanskje han er frisk att, siden eg ligger etter her. Uansett ha ei fin ny uke. klm

23.06.2014 @ 08:40
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Hehe, noen ganger er det greit å gå tom for garn ja. Ellers hadde jeg vel trakket på sjalet. ;)

05.07.2014 @ 17:34
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits