Hjemmebakt!

Jeg kan i grunnen styre min begeistring for ferdigkjøpte polarbrød. Alt for søte, og stappfulle av suspekte E-numre. Men kanskje det ble bedre å bake selv?

 

"polarbrød oppskrift" gav vanvittig mange treff på google. Så da var det bare å velge. Bakekonas versjon passet best til det jeg hadde på kjøkenet: 

http://bakekona.blogg.no/1367090964_oppskrift_p_grove_og_.html

 

  

Jeg liker ikke søtt brød, og Sukrin smaker blæh! Så jeg byttet det ut med 1 ts vanlig sukker. Tok i litt mer salt også, lapt brød er heller ikke noe godt. Fornøyd med smaken på denne ladningen.  

 

 
 

Jeg kjevlet deigen litt tynnere enn 1 cm, og brukte en kinesisk risskål som utstikker. Den hadde perfekt størrelse, slik at jeg akkurat fikk plass til 3 X 3 brød på hver bakeplate.  

 

 

 

 

Det ble 3 brett med runde brød, og en liten klump deig til overs. Den ble til små stjerner, stukket ut med en pepperkakeform. De gjorde stor lykke hos Klumpen, så neste gang blir det nok flere slike "småkaker" til å putte i matboksen. Stjernene smakte nemlig myyye bedre enn brødene. *fnis*

 

Litt usikker på om jeg skal teste ut flere oppskrifter, eller om jeg skal holde meg til denne her. De smakte definitivt bedre enn kjøpe-varianten, men de var ikke så fryktelig spennende at jeg falt pladask heller. Kanskje jeg må prøve lavkarbo-polarbrød også? De hadde nok falt i smak hos Klumpen, og litt ekstra proteiner i matpakken hadde ikke vært så dumt. 

 

Her er det skikkelig øs-pøs i dag. Og varmt! Klumpen har en klassekamerat på besøk, så dagen startet tidlig. Lenge siden jeg har våknet av vekkerklokken, hehe. Nå nyter jeg freden mens de bygger LEGO.

 

Ha en flott ny uke!  :o)


Kommentarer:
Postet av: Liv

Noen øs pøs timer innimellom er ikke så dumt det. Får utrettet diverse innomhus. Å bake er jo alltid en suksess hos alle.

Jeg har pusset stuevinduene, innvendig, og byttet gardinene. Gradene var på min side, sank fra 23 til 15. :)

Ha en fin dag. Du får nok tid til garn og pinner også.

07.07.2014 @ 14:22
Postet av: mimouna

Liv: Her er det nydelig sol igjen, deilig! Tror det snart blir en ny ladning med polarbrød, for de ble populære. :)

08.07.2014 @ 17:20
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Dei såg gode ut dei der også ja. Men du må prøve lavkarbo også. hihi. Savner mine eg no. HAr ikkje slike her, men kanskje det blir mulig å bake ein dag. Vi får sjå. No er det altforvarmt hvertfall. Det er varmt i denne leiligheta her. Sikkert grei om vinteren men no er det i overkant syns eg. Ha ein fin kveld vennen

08.07.2014 @ 20:42
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits