Bestemor-pute

 

 

242 gram Fritidsgarn, mest rester. Jeg startet med de minste. Begge sider er like, og jeg heklet dem sammen til slutt. Puten måler 40 X 40 cm.

 

 
 

Fru Smart oppdaget først nå hvorfor det står "snu" i oppskriften på bestemorrutene. For de vrir seg jo når alt hekles samme vei. Det er ikke noe problem når de skal toves, men på en utovet pute synes det. Får blokke den litt og se om det hjelper. 

 

 
 

Jeg hadde bare en hodepute liggende, og den var jo alt for stor. Så her ser puten ut som en ballong. Skal kjøpe en litt mer passende innerpute etterhvert, men venter til jeg er ferdig med alle trekkene. 

 

 
 

Det er en åpning i bunnen, slik at puten kan tas ut. Har tenkt å sette i knyttebånd eller knapper så den holder seg lukket. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/granny-square-pillow

 

 

Dette ser ut til å bli en skikkelig varm dag, så da tror jeg at Fritidsgarnet får seg en pause. Det er seigt nok å jobbe med i utgangspunktet, i dag hadde jeg vel tovet det ferdig på pinnene, hehe. 

 

 

God onsdag!  :o)


Kommentarer:
Postet av: Soline

Fin pute!

Nå har jeg også lagt bort ullgarnet og tatt frem noe litt lettere i anledning sommeren!

Ha en fin dag!

09.07.2014 @ 12:26
URL: http://solinesverden.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Soline: Takk! Ullgarn om sommeren blir litt klamt ja, så da er det kjekt å bytte det ut med noe lettere.

Ha en fin dag du også. :)

09.07.2014 @ 15:15
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Skikkelig bestemorspute ja. Stilig den. Du bør nok på ein handlerunde og skaffe deg ei passende pute ja. Og fritidsgarn passer ikkje i denne varmen. Skal tro om eg får strikka noe i dag. Det vil dagen vise hehe. Ha ein flott dag. klem

10.07.2014 @ 08:59
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits