Et lite livstegn

Jeg strikker, altså er jeg.   :strikker:

 

Men varmen slo visst ut noen sikringer i øverste etasje. Mer enn 30 grader er levelig i sydligere strøk med svale hus og aircondition. I et gammelt trehus med skifertak blir det bakerovn. Har vurdert å flytte med meg sengen ned i vaskekjelleren, for på soverommet på loftet nærmer nok temperaturen seg 40 grader. Pust og pes! Da blir det dårlig med søvn. Og når hodet melder seg ut blir det dårlig med blogging. Men strikkepinnene går visst av seg selv uansett, hehe. Litt morsomt å se hvilke utslag varmen gjør der også. Tøflene som skulle bli størrelse 38-40 ble små til Klumpen. Strikkefastheten min med raggegarn i 30 grader er ekstrem! De tovet jo nesten fast til pinnene. Skal vise dem fram senere, når jeg har festet tråder og pyntet dem litt. 

 

De siste dagene har det vært litt mer levelig, i alle fall ute. Skiferen holder godt på varmen. Jeg klarte å spjære en jeksel, så da ble det et høyst uplanlagt tannlegebesøk i dag. Ble reddet av min søsters tannlege, for min egen er på ferie. Slike ting skjer jo alltid når det passer best. Var forberedt på krone og et dypt innhugg i lommeboken, så lykken var stor da jeg en knapp time senere svevde ut igjen på gaten med en ny fylling og fortsatt penger til is.

 

Det ble ikke is. Men jeg forbarmet meg over en pose restegarn på Fretex. 25 kroner for denne haugen:

 

  

Klarer jo ikke å gå fra noe slikt. Det hvite i midten er akryl, resten er ull. Og i ren galskap har jeg lagt opp til et par VOTTER. Det kremhvite garnet stikker, men en liten toveprøve så lovende ut. Så da blir det tovavotter i juli. Satser på at disse venter med å tove til de er av pinnene da. (Nøstet er STEINHARDT, det veier faktisk 82 gram. Så da bør det holde akkurat.)

 

Det skjer plutselig mye på en gang her, så vi får se når neste blogginnlegg kommer. Om et par uker er det jo skolestart igjen, så da normaliserer vel ting seg etterhvert.

 

 

Fortsatt god sommer til deg som titter innom!  :o)


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Hei og så kjekt å sjå livstegn fra deg. Begynte nesten å lure på kvar du var reist henne. For man kan jo stikke av til kaldere strøk når det er så varmt hehe.

Due r ikkje sann da. Kjøpe restegarn istede for is. Ja ja, du ahr meir morro av det enn isen kanskje.

Tempen ahr gått ned og ein må faktsik ha på litt klede no hihi. Både godt å gale. Letter visst opp her, så da blir det nok ut ein tur i dag og. HA ein flott dag og ikkje vent så lenge med å kome tilbake da. Når er skolestart i Bergen foresten? klem

30.07.2014 @ 08:43
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Liv

Alle vil jo ha sol og sommer, men nå var det langt over tålegrensen for både gammel og ung. Helt herlig start på dagen idag. Våknet frisk og opplagt til lyden av regnet som plasket ned. Herlig! Passer en vestlending godt med noen regndager nå som kan kjøle ned husa våre. Jeg sier heller ikke nei takk til innedager med strikket mitt, koselig etter gammelt. SÅ fornøyd er jeg, foreløpig. Hehe. Du får raske på med tovagarnet mens tempen er på di side. Er ikke mye igjen av garndungen når du sier deg ferdig med den, tipper jeg. (Gode odds der.) Ha en fin dag.

30.07.2014 @ 14:41
Postet av: Mona

Har nesten krepert her også, men nå er det faktisk blitt kjøligere. Har ikke merket noen forskjell i strikkefastheten, men det går litt tregere her :) Fortsatt god sommer!

30.07.2014 @ 20:31
URL: http://tikkilikk.blogspot.se/
Postet av: mimouna

Mona: Behagelig temperatur her også nå, måtte faktisk finne fram en genser. ;)

fortsatt god sommer til deg også!

01.08.2014 @ 15:01
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Liv: Deilig med litt regn ja. Vi vestlendinger trenger visst et minimum med nedbør for å trives. ;)

Garndungen krymper den, skal se hva jeg får ut av denne fangsten. Gøy å se hva rus& rask til 25 kroner kan bli.

Ha en fin dag du også! Og god helg!

01.08.2014 @ 15:04
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Heisann! Jeg er her fortsatt, og heldigvis er været litt mer levelig nå. :)

Skal se om jeg får tatt meg en bloggrunde snart, akkurat nå går dagene med til å "flytte" tenåringen som skal studere utenbys. Det blir nok litt rart og stille etterpå.

Skolestart om to uker, ikke lenge til nå.

01.08.2014 @ 15:07
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits