Verdens beste votter!

Da er vottene også ferdige. Litt morsomt med modell i T-skjorte da, men pytt-pytt. *fnis*

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/best-felted-mittens-12

 

 

 

 

Jeg bruker visst alltid samme mønster til tovavotter. Disse lever virkelig opp til navnet sitt: http://www.ravelry.com/patterns/library/best-felted-mitten  

 

 
 

De veier 76 gram, så da har jeg 5 gram igjen. Tok ikke sjansen på å strikke dem lengre, men de fikk en perfekt størrelse etter toving. Har lært meg at slikt hardt, gammelt opprekksgarn tover dårlig, så en runde på 60 grader måtte til for å få dem lett tovet og passe pusete. Egentlig litt imponert over at dette garnet ble så fint som det ble, for det var både flekkete og slitt. Måtte ryke tråden og skjøte flere ganger på den siste votten. Men når noen først har tatt seg bryet med å rekke opp et gammelt plagg og lage nøster av det føles det litt godt å faktisk bruke det til noe fornuftig. 

 

 

 

 

 

To fine, brukbare prosjekter av Fretex-garnet. Og det kommer mer!  :o)

 

 

Jeg har ikke strikket og tovet i natt, altså. Men det ble plutselig stille og rolig her, og da benytter jeg sjansen til litt blogging. Det er skikkelig høststorm ute, både trær og regn ligger vannrett. Så da er "innevær-sesongen" offesielt åpnet. Klumpen nyter den siste dovne ferieuken, og frøken Dings er trygt plassert i bartebyen. (Snufs, akkurat det kjennes litt rart.) Blir nok litt godt med hverdager igjen også, selv om døgnrytmen nok må jobbes litt med, hehe. Drikker frokost-teen min mens jeg skriver akkurat nå. Kremt...

 

 

Ha en flott tirsdag! 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Liv

Du er godt i gang med å tenke på vinteren forstår jeg. Jeg er snart ferdig med bolen til "Sognekofta." Blir litt lei, er så mye annet jeg kunne tenkt å strikke nå. Lurer på om jeg angrer litt...

12.08.2014 @ 13:23
Postet av: mimouna

Liv: Tror strikkingen min er nokså uavhengig av årstider, akkurat nå handler det om å finne prosjekter til det garnet jeg har liggende. Men det er greit å være forberedt på vinteren også. :)

Når jeg strikker store prosjekter må jeg ha noen små "pauseinnslag" som luer, kluter osv innimellom. Da er det større sjanse for at jeg fullfører. Kanskje en ide for koften din også?

12.08.2014 @ 15:24
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Liv

Såg nå at du har lagt ut oppskrift på sitteunderlaget. Tusen, tusen takk snille du. Det blir nok en pause etter hvert ja. :))

12.08.2014 @ 16:08
Postet av: mimouna

Liv: Et slikt underlag strikker du på en kveld, det går fort unna.

Ser jeg skrev "annenhver pinne" istedenfor "annenhver omgang". Får ikke endret det, men håper det er forståelig likevel.

12.08.2014 @ 18:30
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Vottene vart flotte. Ja du elsker å trylle av restegarnet. SKjønner ikkje heilt men det er greit det hehe.

12.08.2014 @ 18:41
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Er nok litt sær der ja. Men jeg er i alle fall billig i drift, hihi. Mye moro i posen til 25 kroner.

12.08.2014 @ 19:32
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits