For spesielt interesserte ;o)

I dag blir det et *gisp* interiørinnlegg fra meg. (Alt rotet jeg fjernet er behendig plassert utenfor billedkanten, hehe. Stuegulvet er fullt av poser og kasser som skal på loftet. )

 

 
 

Ny-sofaen troner midt i stuen, og noen har alt tatt den i bruk. 

 

 

 

 

Marius-puten har fått hedersplassen, og Mulle prøvekjører nyervervelsen.

 

 

 

 

Mulle prøvekjører visst alle putene. Han sover jo mye på dagtid, mens Klumpen er på skolen. Da er det viktig å ligge godt!

 

  

 

Jeg plukket med meg en pelspute som matchet fargen på Marius-puten. Men muldvarpfarget pels var kanskje ikke det smarteste valget likevel. Mulle henger som limt fast på den. Han ser jo ikke så godt, så jeg mistenker at han tror det er en frodig muldvarp-dame han har fått tak i. Jaja, så er i alle fall han fornøyd. 

 

  

Ingen blogginnlegg uten håndarbeid, og her snek visst et spøt seg med. Det må fjernes før Klumpen kommer hjem, for jeg har alt fått kjeft. Når HAN ikke får lov til å sette seg i sofaen før han har skiftet bukse (Han har vanligvis med seg sånn ca et halvt kilo sand, kunstgress og små svarte gummiknotter fra fotballbanen i klærne etter SFO.) så får ikke JEG legge strikketøy og garn der. Fair enough. 

 

De småblomstrete gardinene skal vekk, må finne fram stoff og symaskin. Og så har jeg faktisk ryddet kjøkkenet også, fjernet ting som strengt tatt ikke trenger å stå framme. Og noen avleggere som har stått i vann i månedsvis har endelig fått seg en blomsterpotte. Kanskje jeg må interiør-blogge flere ganger, hehe. 

 

Men det får være nok for i dag. Nå skal plommene reddes, for det er meldt regn til kvelden. 

 

Ha en fin fredag! 

 


Kommentarer:
Postet av: Liv

Sofaen var skikkelig lekker. Jeg likte bordet ditt også. Veldig praktisk, og passelig størrelse. Fint med hjemmelagede puter, og veldig koselig at Mulle fant kjærligheten. :-)

Kjekt at du viser interiør, så det må du fortsette med. Spennende det for oss andre.

Da må du ha ei riktig god helg, og lykke til med plommene.

29.08.2014 @ 16:13
Postet av: mimouna

Liv: Bordet er supert det, var lykkelig da jeg fikk ut det digre vi hadde tidligere. Nå begynner det å bli slik jeg vil ha det i stuen. :)

Jeg og mamma har plukket plommer i fullt regntøy her nå, ikke helt etter planen. Men det er meldt øs-pøs hele helgen, og det overlever de nok ikke. Så nå må vi finne på noe lurt å lage av dem.

God helg til deg også!

29.08.2014 @ 17:03
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Xhantippe

Du er en god interiørblogger! flotte pluter!

29.08.2014 @ 17:41
URL: http://www.xhantippe.com/
Postet av: gretashobby

Dette likte vi å lese å sjå ja. Kjempe herlig sofa. Klart du må fjerne strikketøyet før klumpen kommer hjem. Likt skal vere likt hehe. Såg god ut den sofaen og det var fint med dei nye putene også. Herlig når man finner kjærleiken hihi.

Regner deti Bergen i dag? Ser dere har plukka plommer i regnver. Håper dere finner noe lurt å gjøre med dem. Spise dem er jo eit alternativ da.

29.08.2014 @ 17:48
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

Xhantippe: Takk! Fornøyd med putene. Og kanskje det er lurt å interiørblogge litt innimellom, for da må jeg jo rydde først. :)

29.08.2014 @ 18:41
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Fornøyd med sofaen. Og spøtet ble fjernet i tide. :) Mulle ser fortsatt like lykkelig ut, hihi.

Her regner det ja. Begynte akkurat da jeg skulle henge ut klesvasken. Så plomme-plukkerne ble gode og våte. Men vi fikk nå reddet inn en god del, og så satser vi på at resten overlever til mandag, for da skal det visst bli bra vær igjen.

Akkurat nå orker jeg ikke en eneste plomme til, da triller jeg av stolen. *mett*

29.08.2014 @ 18:46
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: felisi

Gratulerer med ny sofa, det ble riktig så fint hos dere! Og du er nok ikke den eneste som flytter ting utenfor billedkanten når det skal fotograferes. *host*

Ang kommentarer i bloggen min, så var de ikke blitt borte, jeg hadde bare ikke vært inne og godkjent dem ennå. :) Det er plutselig blitt sånn at jeg må godkjenne hver eneste kommentar, uten at jeg har endret noen innstillinger...

30.08.2014 @ 00:50
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no
Postet av: Fuglemamma

Kjempefin sofa, ja, og veldig artig og stilig miks av ulike typer puter.

30.08.2014 @ 23:51
URL: http://www.fuglemamma.blogspot.com
Postet av: mimouna

felisi: Godt at vi er flere da. ;)

Høres litt slitsomt og unødvendig ut å måtte godta alle kommentarer når du i tillegg har sånn kode man må skrive inn. Kanskje det går an å endre det?

31.08.2014 @ 15:25
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Fuglemamma: Takk! Fornøyd med både sofaen og putene. Har lyst til å lage flere, men der ble jeg nedstemt.

31.08.2014 @ 15:26
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits