Og sånn går no dagan...

Egentlig trenger vel dagens innlegg ingen forklaring. Men dere skal få et stikkord: PLOMMER!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Og siden jeg sliter med å ikke si noe: Jeg spiser plommer, jeg vasker og renser plommer, jeg skjærer ut plommesteiner, jeg fryser ned plommer, jeg baker plommepaier, jeg GIR BORT plommer, også til folk som ikke vil ha. Jeg har tørre, brune hender, omtrent som om jeg skulle ha brukt rulletobakk i et halt århundrede, (og så gammel er jeg ikke en gang) og jeg DRØMMER om plommer. Og treet blir visst aldri tomt.

 

På kjøkkenbenken står to bøtter fulle og venter på å bli renset. Men de skal få stå der en stund. For nå vil jeg STRIKKE!

 

Ha en fin lørdagskveld. :o)


Kommentarer:
Postet av: Liv

Ingen kan si at du ikke tar vare på resursene. Høres ut som du kunne ha flyttet ned på Torget som torgkjerring i en periode. :-)

Jeg skal kjøpe meg et par kilo og lage Plommechutney. Fikk tipset fra en blogger, dette skal prøves. Passer våre ganer tror jeg.

Ha en kjekk lørdag.

06.09.2014 @ 06:51
Postet av: gretashobby

Så kjekt å ha så mye plommer. Så kjedelig med all jobben. Men det er bedre med for mye eller ingen plommer. Kjekt å ta att til vinteren. Syns du gjorde rett i å ta ein plomme pause og strikke litt da. kos deg litt innimellom også

06.09.2014 @ 09:00
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Lunamon Design

Du verden for en avling!

Hadde ett tre der vi bodde før og jeg elsker Victoria plommer! Her er det ikke noe, vi leier intill videre. Men jeg kan love høyt og hellig at der vi bor neste gang, blir "for evig" Der skal det bli hage som jeg skal kose meg med i mange år framover. Mange fruktrær, busker, stauder, roser ...... GLEEEDER meg!

06.09.2014 @ 20:35
URL: http://lunamondesign.blogspot.no/
Postet av: Guri

SÅ heldig du er som har så mye deilige plommer! Men skjønner at det er greit med noen pauser innimellom :) Kos deg med strikketøyet!

Klem fra Guri

07.09.2014 @ 13:33
URL: http://hjertego.blogspot.no
Postet av: mimouna

Lunamon Design: Det er herlig med egne frukttrær, og Victoria-plommene er de absolutt beste! Men jammen er det arbeid å rense alt.

11.09.2014 @ 14:26
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Guri: Plommene ligger porsjonspakket i fryseren nå, så da koser jeg meg med strikketøyet igjen. :)

11.09.2014 @ 14:31
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits