10-årsjubileum og gi-bort!

 

 

Bloggen min fylte nettopp 10 år sånn i all stillhet. Men slikt bør man vel feire med brask og bram. Så derfor blir det en aldri så liten gi-bort her hos meg. 

 

 

10 år har gått utrolig fort, veldig rart å lese de eldste blogginnleggene mine om igjen nå. Mye har skjedd på disse årene, både på godt og vondt. Og fryktelig mange meter garn har glidd over strikkepinnene mine. 

 

 

 

                                           

 

 

I anledning jubileet tenkte jeg at jeg ville gi bort noen gaver til dere som leser bloggen min og legger igjen hilsener. Det hadde jo vært litt stusselig å bare skrive uten å få en eneste kommentar tilbake. Noen av dere "kjenner" jeg kun på nett, andre har jeg møtt i virkeligheten også. Mange flotte, kreative og hyggelige damer! 

 

Førstemann (eller mer sannsynlig førsteKVINNE) som forteller hva det var bilde av i det aller første blogginnlegget mitt får en overraskelse i posten. Og så trekker jeg noen overraskelser blant dem som legger igjen en kommentar under dette innlegget. Ett "lodd" per kommentar, to lodd hvis du skriver om gi-borten på din egen blogg. (Jeg bruker ikke facebook eller andre slike medier, og dessuten synes jeg det er koselig å få besøk av folk som faktisk liker å lese hobbyblogger.)

 

 

                                   

Skriv hva du liker best av det jeg har laget, og hva som er favoritt-fargene dine. Og legg igjen mailadresse eller noe annet som gjør at jeg kan kontakte deg hvis du vinner. Jeg trekker både små og store gevinster, antallet bestemmes av hvor mange kommentarer jeg får. 

 

Trekning søndag 21. september.

 

 

Ha en flott ny høstuke!  :o)


Kommentarer:
Postet av: Petra

Hei.

Skal ikke skryte på meg noen god husk, men etter å ha kikket tilbake til i 2004 ser det ut til å være en jordbærlue.

Er inne å kikker på bloggen din sånn dann og vann, men ikke flink til å legge igjen kommentar dessverre.

08.09.2014 @ 13:14
Postet av: Lisbeth Severinsen

Du har laget mange flotte sjal i alle fall :) Jeg tar gjerne 1 lodd og prøver lykken. Gratulerer så mye.

Klem fra Beth

08.09.2014 @ 13:43
URL: http://lisastrikk.blogspot.no/
Postet av: Felisi

Jordbærlue ja, den fant jeg også.

Så mye som du produserer så er det ikke godt å si hva jeg har likt best, men jeg elsker å se alt du klarer å trylle frem av garn som ville vært fullstendig ubrukelig for de fleste andre :)

Til lykke med jubileet, håper du fortsetter minst 10 år til! *klem*

08.09.2014 @ 13:45
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no
Postet av: mimouna

Petra: Det var et kjapt og riktig svar det. :) Jeg strikket 5 jordbærluer til Babyborn-dukker som skulle gis bort til den nye SOS-barnebyen som ble bygget i Bergen.

Da kommer det en liten overraskelse i posten når jeg har fått adressen din. Du glemte å skrive hva du likte best og yndlingsfargene. ;)

Sender en mail, ikke meningen at noen skal skrive full adresse her i kommentarfeltet.

08.09.2014 @ 13:47
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Felisi: Takk for det! Har ingen planer om å gi meg med det første, verken med restegarn eller blogging. Kanskje det blir 20-årsjubileum også etterhvert? ;)

08.09.2014 @ 13:49
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Grattis vennen. Begynte du så tidlig å blogge. 4 år før meg. Når var det vi begynte å kommentere hos hverandre da? husker du det. Veit hvertfall at eg var inne å las innlegg hos deg med ein liten klump som for rundt på golvet :0). Og tennåringen hadde eit anna klengenavn :=). Tar eit lodd eg vennen. Trenger vel ikkj å legge ved noen opplysninger håper eg hihi

08.09.2014 @ 13:54
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Arielle

Gratulere med 10 år på bloggen din.

Du er å blir den store restegarndronningen for meg.

Du tryller jo fram det ene flotte etter det andre så jeg klare ikke å fortelle hva jeg liker best av det du har leget.

Men jeg er jo ofte her inne og titter og leser.

Har og lagt inn om dette på bloggen min.

08.09.2014 @ 14:00
URL: http://blog.skattkammer.com/
Postet av: Tika

Jordbærluene og barnebyen i Bergen, ja det husker jeg.

Ellers er jeg nå innom både ofte og tidt, må jo få med meg alt det rare som kommer ramlende fra strikkepinnene dine fra både uvenngarn og vennegarn *fniser med tanke på noen nøster Snowflake, jeg*. Hva jeg liker best? Nei, si det... alt har jo sin sjarm, fra kaniner til høner og klesplagg i hauger. Noen av de kuleste tingene som jeg godt kunne tenkt meg å strikke selv (men som jeg enda ikke har fått gjort) er musepulsvarmerne og Hubert.

Gratulerer med tiårsjubileet i alle fall -måtte det bli 20 år til, for jeg fryder meg alltid når du har nye innlegg!

08.09.2014 @ 14:03
URL: http://tikasnyeverden.blogspot.no
Postet av: Liv

Gratulerer med 10 års underholdning! Jeg har ikke fulgt deg hele veien, men jeg ble glad da jeg las svaret fra deg til Felisi. Ikke snakk om å slutte altså, det er bra. Jeg henger nok med, den som lever får se. :-)

Jeg har alltid likt din zoo, og noen nydelige hekla blomster du hadde en gang. Problemet er at jeg liker alt du lager. Å sette sammen farger er det du som kan, ikke jeg.

Ha en fin dag!

08.09.2014 @ 14:29
Postet av: Soline

Gratulerer med jubileum!

Henger meg på det med jordbærluene :-)

08.09.2014 @ 14:39
URL: http://www.solinesverden.blogspot.com
Postet av: dyveke

Gratulerer med 10-årsdagen! Jeg hadde helt glemt barnebystrikkinga, tenk at det er hele 10 år siden!

Syns alltid det er så koselig å titte innom hos deg og se hve du lager, og ikke minst hva alle fiberskapningene du har rundt deg finner på ;)

08.09.2014 @ 14:48
URL: http://mluni.wordpress.com
Postet av: Kirsti

Gratulerer med 10 år, det er virkelig imponerende! Jeg er ganske fersk leser av bloggen din og ser frem til å følge deg fremover! Jeg er for tiden hjemme i mammapermisjon til en liten gutt, så det går mye i blått og brunt her.

08.09.2014 @ 14:48
URL: http://lykkeplagg.blogspot.no
Postet av: sol

Wow, 10 år - gratulerer! Jeg husker ikke når jeg selv startet, men jeg husker at jeg hadde en pause da Ville ble født - og det er jammen snart syv år. Nå er jeg ikke så aktiv med å skrive selv lenger, men det er fortsatt hyggelig å lese.

08.09.2014 @ 18:18
URL: http://garnkurven.saturndata.no/blogg
Postet av: sonja

Garnmysteriet 5.Æ flira sånn av det stakkars pinnsvinet som ligg der flat.Men for en forvandling når den fikk fyll.Ser skikkelig god ut. :)Å gratulerer med 10 år. :)

08.09.2014 @ 18:54
URL: http://sonjasside.blogspot.com
Postet av: xhantippe

Hurra for deg og for blogg! Mine favorittfarger er nok rødt. Blir mye av den fargen til meg selv i min strikking. Det jeg liker best av det du lager er vel egentlig å se h a du klarer å få ut av uvenngarnet. Utrolig hva du klarer å trylle frem!

08.09.2014 @ 19:58
URL: http://www.xhantippe.com
Postet av: Strikkern

Gratulerer med ti års dagen! Jeg er innom titt og ofte, du lager så mye flott. Du tryller frem mye kreativt av restegarn, et enkelt nøste eller av noe planlagt. Alltid morsomt å titte innom bloggen din.

Sjal og puldsvarmerere er jeg veldig svak for, og turkis er yndlingsfargen min.

Lykke til videre med bloggingen:-)

08.09.2014 @ 21:47
URL: http://strikkern.akilles.org
Postet av: idamar

Jeg har ikke blogg, så jeg er dårlig til å kommentere. Godt andre har bedre vett, for jeg koser meg stort med å lese hobbyblogger. Gratulerer med jubileet!

Min favoritt blant dine kreasjoner tror jeg er Little Shells-sjalene. Også alle de skumle dyra, da :)

08.09.2014 @ 23:19
Postet av: nragnhild

Gratulerer med jubileum! :)

Du står på min "Blogger å besøke"-liste, og er antageligvis den bloggen jeg er innom oftest (for du står så ofte øverst på lista med nyeste oppdaterte blogg!)

Eventyrene til de små mer og mindre vennlige beboerne i bloggen, det at du skriver disse historiene, variasjonen i mønstrene og ikke minst din evne til å finne fine og morsomme mønstre gjør at bloggen kommer til å stå på lista over blogger å besøke så lenge vi finnes i blogglandia begge to :)

Jeg syns både bokmerkene og pulsvantene med mus er kule - uten å ha fått rota meg til å strikke slike!

09.09.2014 @ 08:25
URL: http://nragnhild.blogspot.com
Postet av: andemora

Gratulerer med ti år i Blogglandia! Jeg blogger ikke selv, men ser på andres med stor glede. Denne bloggen er en av de som jeg syns er mest underholdende, med alle restegarnsprosjekter og HUV, ++. Fikk selv inspirasjon til en strikkejakke her inne, brukte skjellmønsteret på en jakke.

Stå på videre, så gleder jeg meg til de neste ti!

09.09.2014 @ 13:14
Postet av: Tiara

Gratulerer så mye med flott jubileum! Du er definitivt den jeg tenker på når jeg lurer på om jeg skal ta vare på restegarnet eller ikke. Du er en stor inspirator for å finne noe å bruke det til. Opp gjennom årene har du nok strikket veldig mange sjal og mange luer. Gleder meg til å fortsette å lese bloggen din. :-)

09.09.2014 @ 16:26
URL: http://tiarashobbyblogg.blogspot.com
Postet av: Grethemor

Hei og gratulerer med jubileum! Jeg er fast leser av bloggen din, men desverre ikke flink å legge igjen spor etter meg. Kort og godt, jeg elsker bloggen din, synes det er heilt utrolig hva du tryller frem av de merkeligste garnsorter og rester!

Gleder meg til fortsettelsen ;)

09.09.2014 @ 18:30
Postet av: Hege

Er vanskelig å velge en bestemt ting. Du strikker jo så mye flott, og spesielt av garn som vi andre kanskje ikke ser nytte i ;)

Favorittfargene er nok grått og rødt/rosa

09.09.2014 @ 19:10
URL: http://hegeshobbykrok.blogspot.com
Postet av: Rannveig

Gratulerer! Har lest bloggen din en stund nå, men er ikke så flink til å legge igjen kommentarer. Finner inspirasjon i hvordan du klarer å finne bruksområder for selv de minste trådstumpene!

09.09.2014 @ 19:32
Postet av: Iryl

Gratulerer med bloggjubileum! Jeg kommenterer dessverre ikke så mye, men leser bloggen din og blir jevnlig inspirert til å strikke med restegarn. Håper du fortsetter både strikking og blogging lenge, lenge :-)

09.09.2014 @ 20:36
Postet av: Blåfugl

Godt å være hjemme igjen til bloggrundene på nettet - og akkurat tidsnok til å lese om jubileet ditt. Har vært gjennom sommerens strikkerier her, men jeg har ikke kommentert på hvert enkelt innlegg. Konstaterer bare at det er like mye fint som det pleier.

Å velge hva jeg liker best av det du lager er en helt umulig oppgave. Det aller mest spennende er i alle fall HUV-prosjektene og jeg fryder meg når du viser noen få cm garn igjen etter et prosjekt. Håper å kunne følge deg i minst 10 år til.

09.09.2014 @ 23:37
Postet av: Solveig

Hipp hipp hurra 😀 gratulere med jubileumsutstilling 😀vanskelig å gi uttrykk for hva jeg liker best av det du holder på med. Du har en fintfølende nese for små prosjekter og sjal. Jeg har strikket flere ting etter at jeg er blitt inspirert av deg. Har også blitt motivert til å bruke det garnet jeg har spesielt til småting😀 Hilser nok innom nesten hver dag, men ikke så flink til å gi lyd fra meg ... Takk for inspirasjon ihvertfall de 5-6 siste årene håper det blir mange mange flere ...

11.09.2014 @ 00:11
URL: http://www.strikk.blogspot.no
Postet av: mimouna

Lisbeth Severinsen: Takk for det! :)

11.09.2014 @ 14:35
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Vi har nok fulgt hverandre i noen år, ja. Husker ikke akkurat når det startet.

Ungene gikk vel for "Gullklumpen" og "Ullklumpen" før i tiden, hehe.

Tror jeg finner deg hvis du vinner, ja. ;)

11.09.2014 @ 14:41
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Arielle: Takk, så hyggelig å høre. Da noterer jeg to lodd på deg. :)

11.09.2014 @ 14:51
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Tika: Jammen er det lenge siden vi strikket til barnebyen ja! Og SnowFlake hadde jeg nesten fortrengt, grøss!

Takk for gratulasjonen, og jeg fortsetter nok i minst 10 år til. Blogging er kjekt det! :)

11.09.2014 @ 14:58
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Liv: Gir meg nok ikke med det første, nei. Kjekt at du henger med videre. :)

Liker å leke med farger, og ofte blir de bestemt av hva jeg har tilgjengelig. Overraskende ofte blir litt "rare" kombinasjoner bra, og det er gøy!

11.09.2014 @ 15:00
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Soline: Takk! Hadde nesten glemt de luene selv, morsomt å bla i gamle innlegg. :)

11.09.2014 @ 15:01
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

dyveke: Takk! Det har blitt en fin gjeng mer eller mindre vennligsinnede skapninger som har flyttet inn hit, ja. Og etterhvert begynner de å leve sitt eget liv. Kaniner er spesielt skumle, det hadde jeg aldri trodd. ;)

11.09.2014 @ 15:03
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Kirsti: Takk! Kjekt med mammapermisjon, og koselig å strikke små plagg. :)

11.09.2014 @ 15:04
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

sol: Takk for det! :)

11.09.2014 @ 15:06
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

sonja: Haha, det pinnsvinet hadde jeg nesten glemt. Det så rimelig overkjørt ut, ja.

11.09.2014 @ 15:13
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

xhantippe: Takk for det! :)

11.09.2014 @ 15:14
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Strikkern: Takk for hyggelig kommentar! :)

11.09.2014 @ 15:14
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

idamar: Takk! Du er visst ikke alene om å like "husdyrene" mine. De finner jo på mye rart da. ;)

11.09.2014 @ 15:16
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

nragnhild: Takk, veldig kjekt å høre. :)

11.09.2014 @ 16:09
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

andemora: Så gøy at noen finner inspirasjon her. Jeg koser meg masse med restegarnet mitt, og da er det ekstra kjekt at andre også liker det.

11.09.2014 @ 16:10
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Tiara: Takk! Det blir nok mange flere restegarnsprosjekter i årene som kommer også, det er det morsomste å strikke. :)

11.09.2014 @ 16:18
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Grethemor: Takk for hyggelig kommentar! :)

11.09.2014 @ 16:18
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Hege: Koser meg med "rart" garn jeg. Alt kan brukes! :)

11.09.2014 @ 16:21
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Rannveig: Takk for hyggelig kommentar! :)

11.09.2014 @ 16:22
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Iryl: Takk! Og jeg har ingen planer om å gi meg med det første. :)

11.09.2014 @ 16:25
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Blåfugl: Kjekt at du er på nett igjen, velkommen tilbake! :)

11.09.2014 @ 16:26
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Solveig: Takk, og koselig å høre. :)

11.09.2014 @ 16:28
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Dati

Gratulera med jubileum. Eg er nok ikkje så flink å kommentera men eg er innom bloggen. Eg må jo følge med på alle dei artige dyrene dine og ikkje minst dei flotte sjalene dine.

11.09.2014 @ 19:26
Postet av: mimouna

Dati: Takk! :)

Alltid kjekt å høre at folk besøker bloggen min.

11.09.2014 @ 21:45
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Huldr

Gratulerer så mye med jubileet! Din blogg var nok den første strikkebloggen jeg leste, har vært innom her mange ganger før strikkeblogg var et begrep for meg. Det er imponerende at du har blogget så lenge, og at du blogger så ofte som du gjør! Og det er morsomt å lese om resteprosjektene dine. Jeg liker som mange andre veldig godt dyrene og monstrene du lager, og så var det et utrolig fint svart og hvitt rutete sjal på Ravelrysiden din som jeg likte godt. Yndlingsfarge, tja, den evige favoritten er nok rødt, men akkurat nå liker jeg best blågrønne toner, gult og orange ... Klarer ikke velge :p

12.09.2014 @ 01:07
URL: http://www.byhuldra.blogspot.no
Postet av: Solfrid

10 år! Gratulerer.

Jeg har deg på besøkslista mi, men jeg er ikke flink å kommentere.

Det er ganske umulig å skrive om hva jeg liker av det du lager. Du lager jo så mye fint.

Yndlingsfarge på klær og sånt er rødt og på interiør er det grått og hvitt.

Det siste skriver jeg fordi jeg akkurat nå prøver å gjøre stua grå/hvit, til mannens store fortvilelse, he he. Vanskelig når sofaen er mørk brun.

12.09.2014 @ 19:49
URL: http://www.solfrids.net
Postet av: bodil

Gratulerer med jubileum :) Du lagar jo så mykje flott, men det er alltid gøy å sjå alt du tryllar fram av uvenngarn. Elles så har eg vel ingen bestemt yndlingsfarge. Ha ei fin helg.

12.09.2014 @ 19:49
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com
Postet av: Sylke

Gratulerer med jubileum! Jeg liker godt sjalene dine, du har laget mange fine. Jeg synes spesielt sjalet ditt "3-3-1 Mystery KAL" ble utrolig tøft, med de markante stripene :) Ellers liker jeg best kalde farger, som minner om hav, himmel og strand. 1 lodd til meg, og så håper jeg at jeg er heldig ;)

14.09.2014 @ 23:00
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Huldr: Takk, så hyggelig å høre! Ser ut som om mange liker dyrene mine, det er litt artig. Må passe på at ikke Kiweke leser dette da, hun blir så lett innbilsk. Og hun er ille nok fra før, hehe. :)

17.09.2014 @ 12:32
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Solfrid: Takk for gratulasjonen! Og lykke til med stue-prosjektet. :)

17.09.2014 @ 12:37
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

bodil: Takk! Uvenngarn er gøy, er nesten litt lei meg hver gang en slik runde er over. Heldigvis har jeg masse annet rart garn på lur. :)

17.09.2014 @ 12:42
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Takk! De sjalene var morsomme å strikke også. Artig med litt nye måte å gjøre ting på. :)

17.09.2014 @ 13:14
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Helene

Grattis med jubileet, sprayblogg-kollega :)

Jeg syns det er kjempeinspirerende å se hva du får til med diverse uvenngarn.

Yndlingsfarge: grønn :)

20.09.2014 @ 18:18
URL: http://heleneh.sprayblogg.no
Postet av: mimouna

Helene: Så gøy at vi er flere spraybloggere da, ikke mange igjen av oss nå. Jeg tvilholder på den rosa bloggen min jeg. ;)

24.09.2014 @ 11:53
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits