Dagene flyr!

Aner ikke hvor timene blir av, men jammen fyker de unna! Må sette meg ned og lese litt blogger i kveld, tror jeg. Her går det i skippertak!

 

Det produseres ikke så mye strikkesaker for tiden, kanskje mest fordi jeg strikker store ting. Sist ut er en genser i Freestyle. Jeg tok utgangspunkt i en gratisoppskrift på Ravelry, men gjorde en del endringer underveis. http://www.ravelry.com/projects/mimouna/flax-2

 

  

 

Jeg samlet sammen alt jeg fant av Freestyle i en pose. Mest rødt og svart, så jeg satset på at det holdt til en genser. Og det gjorde det heldigvis. Har ca 25 gram rødt igjen.

 

 


 

 

 

Siden garnet var fra ulike innfargninger gikk jeg for striper. Bolen og halvermene er fra ett parti, resten av ermene + vrangborden nederst på bolen er fra et annet. Jeg strikket halvermene først, og felte av etter ribbekanten. Så strikket jeg så langt garnet holdt på bolen. Plukket opp masker og strikket ermer med neste rødfarge, og brukte siste rest til vrangborden nederst på genserbolen. Klarer ikke å se at det er forskjell på rødfargene, så det tror jeg gikk bra. 

 

 
 

Marihøne-knappene kommer fra Ebay. De knappene jeg EGENTLIG venter på kommer visst aldri, sukk. Så jeg har fortsatt en jakke som venter på å bli fullført. Men vi får tro at de dukker opp til slutt. 

 

Ikke verdens beste bilder i dag, det plaskregner ute. Men genseren ble tykk og god, og kommer nok til å varme bra i vinter.  :o)

 

 

Ha en fin onsdag! 


Kommentarer:
Postet av: Felisi

Den var ganske annerledes enn originalen ja, men så utrolig kul! Jeg bøyer meg i hatten og tar av meg støvet. Eller noe i den duren.

08.10.2014 @ 23:51
URL: http://felisi.woolspire.com
Postet av: Liv

Snakk om å bli inspirert! Noe så smart, klart det kan gjøres sånn. Det forstår jeg også, bare noen forteller meg det...Prikken over I'en er jo knappene. Jeg rynket litt på nesen et øyeblikk, trodde du hadde str. frem og tilbake. :-) Jeg har ikke restegarn nok til voksenstr., men str. 10 år skal jeg nok klare, kanskje med tre farger. Akkurat noe sånt jeg var ute etter for å ha innimellom mønsterstrikk. :-))En fin dag til deg og takk.

09.10.2014 @ 06:43
Postet av: gretashobby

kjempefin var den. Kasnkje eg må inn å så på oppskrifta hm. Det får vente til neste uke. No blir det bare andre ting som skjer. HA ein fin slutt på høstferien. stor klem fra dama her mellom fjella

09.10.2014 @ 07:38
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: BeritS

Du er bare helt rå når det gjelder å bruke restegarn og enkeltnøster altså! Ikke blir det bare småtterier ut at det heller, men til og med store gensere! Ingen hadde vel ant det hadde hadde vært forskjellige innfargninger på disse garnnøstene, om du ikke hadde sagt noe, og ingen kommer til å se det selv om de vet det heller. :)

Synes jeg kjenner igjen et og annet garnnøste ja. :) Det er godt å se at noen kan bruke opp det som jeg ikke fikk brukt, istedenfor at det bare skulle bli liggende her, og kanskje i verste fall bli kastet til slutt.

09.10.2014 @ 08:21
URL: http://min-hobbykrok.blogspot.no/
Postet av: Kirsti

Genial måte å bruke garn fra lageret på:) Fin ble den:)

10.10.2014 @ 07:39
URL: http://lykkeplagg.blogspot.no
Postet av: mimouna

Felisi: Hehe, takk! :)

11.10.2014 @ 15:08
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Liv: Knappene er nok noe man enten elsker eller hater. Tenåringen likte dem IKKE. Men hun ville ikke ha genseren uansett, så nå har den flyttet inn i mitt klesskap. Med marihønene trygt på plass.

Mønsteret er supert, og funker bra i flere farger også. Så da er det bare å strikke i vei! :)

11.10.2014 @ 15:11
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Oppskriften er veldig grei, så denne tror jeg du finner ut av uten problemer. Håper du har en kjekk helg. :)

11.10.2014 @ 15:12
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

BeritS: Restegarn er gøy det! Og jeg samler sammen noen nøster herfra og noen derfra, og så er det plutselig nok til noe. Tror jeg må ta en ny rydderunde i kassene snart, da finner jeg alltid noe jeg hadde glemt.

11.10.2014 @ 15:24
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Kirsti: Takk. Striper er supert til å kamuflere små fargeforskjeller, og så er det morsommere å strikke også.

11.10.2014 @ 15:27
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits