Ryddetid

Da var årets marked over. Jeg dro avgårde med velfylte kasser, og kom hjem igjen med det samme. Solgte litt, men må nok bli litt mer selektiv i forhold til hva jeg strikker framover. Der er jeg vel egentlig på rett vei da, det meste jeg produserer for tiden har mottakere som venter.

 

To tippehøner har forlatt redet. Den siste sitter på sofaryggen og sturer, men har heldigvis funnet seg en ny venn i Mulle. Han er litt mer stille av seg, så det er ikke så mye kakling her mer. 

 

 

 

 

Jeg hadde en grundig opprydning på "lageret" før messen. Utrolig hvor mye som blir liggende nesten ferdig, som mangler merkelapp, en knapp, å bli tatt bilde av... Disse tøflene hører til i den siste kategorien. De er fine på foten, men ble for små til Klumpen. Til slutt stappet jeg bare nedi et garnnøste.

 

  

 

Raggegarn på pinne # 3.5. De skulle egentlig bli mye større, så vær obs på det hvis du prøver oppskriften. Minions-knapper på disse også.  :o)

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/skoleistar

 

 

Neste prosjekt har faktisk ligget ferdig siden mars i fjor! Nå ble den endelig skylt opp og blokket. 

 

 

 

 

Denne er som et halstørkle, bare at den er strikket rundt. Forkortede rekker, og I-cord rundt som avslutning. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/katy--kevin-cowl

 

 
 

Det kommer mer, jeg rakk ikke å få tatt skikkelige bilder av alt før det ble pakket ned. Har noen ting som det ikke ble tid til å fullføre, så de ligger i en haug her nå. Skal ta meg av dem før jeg starter på noe nytt. *glorie*

 

 

Ha en flott onsdag! 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Tenker at du fikk solgt masse eg. Det er bare det at du ahr så mye at det vises lite at noe forsvinner :). Trodde at du laget alt ferdig eg. Ja ja, så er du slik også hehe. Ha ein fin dag og kom deg ut i sola ein tur. Gå litt for emg og. klem

19.11.2014 @ 13:03
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Guri

Det er alltid vanskelig å vite hva som selger på en messe. Noen ganger er det forskjeller fra sted til sted også. Så vi som driver i den bransjen må helst være litt synske..... siden jeg ikke besitter de evnene, er det et sjansespill hvert år!

Ha en fin dag! Klem fra Guri

19.11.2014 @ 13:32
URL: http://hjertego.blogspot.no
Postet av: Solfrid

Synd du ikke fikk solgt så mye som du håpet på.

19.11.2014 @ 22:15
URL: http://www.solfrids.net
Postet av: Liv

Hei. Veldig bra at Mulle og tippehøne har funnet hverandre. Tippehøne trives nok bra siden hun ikke kakler så mye, har nok funnet roen nå når hun ikke har konkurenter.

Artig hals du har strikket. Gleder meg til å se resten av UFOene dine.

Ha en flott dag.

20.11.2014 @ 09:43
Postet av: BeritS

Så dumt du ikke fikk solgt så mye på messen. Men kanskje det komer flere muligheter? Og godt at mye har mottakere som venter. :)

Du har laget så mye fint siden sist jeg har vært innom. Bare en liten stunds fravær, og du rekker å lage en hel haug! :)

20.11.2014 @ 10:41
URL: http://min-hobbykrok.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Greta: Hehe, alt er relativt. Men jeg solgte i alle fall nok til at jeg har garnpenger neste år også. ;)

Jeg har visst noen skjeletter i skapet, men nå skal de fram og gjøres ferdige!

20.11.2014 @ 15:12
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Solfrid: Jeg er nok alltid litt for "flink" til å strikke for mye. Men det er veldig kjekt å være på messe, så alt i alt er jeg fornøyd. :)

20.11.2014 @ 15:36
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Guri: Absolutt et sjansespill, ja. Men jeg "safer" med å ha litt av det meste, hehe. ;)

20.11.2014 @ 16:08
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Liv: Mulle er veldig glad i tippehøner, så han håper nok også at denne tuppa får bli her. han har jo sett de 19 andre forlate redet, hehe. ;)

Det går framover med UFO-ene. Men samtidig oppdager jeg jo grunnene til at flere av dem har blitt liggende. Irriterende feil, gal passform osv. Så noen av dem blir nok bare rekket opp.

20.11.2014 @ 16:14
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

BeritS: Jeg har nok såpass mye at det ikke synes at noe forsvinner. Men jeg solgte nå i alle fall litt. Får se om det går ut mer før jul, det er flere som gjerne vil ta en titt på lageret.

20.11.2014 @ 16:17
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits