Sock Monkey-lue
 

Denne ble til dagen før messen. Nokså bortkastet, for den ble ikke solgt. Tror ikke så mange kjenner til sock monkeys her hjemme på bjerget? De er vel mer et amerikansk fenomen. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/sock-monkey-hat

 

 
 

Garnet er ulike rester. Det eneste jeg vet hva er er den røde stripen, som er Tove. Samlet sammen røde smårester til dusken, så den er lett melert. Fant et lite nøste brunt, det brukte jeg helt opp. Holdt bare av litt til ørene. Pinne # 3.5 og 104 masker. Luen passer til både meg og Klumpen.

 

Jeg har ikke brukt noen oppskrift til denne, bare googlet "sock monkey hat" og studert bilder. Tror jeg lager flere, men litt annerledes. Vil gjerne ha munn/snute på dem. 

 

 

 

 

Den ser utrolig morsom ut i bruk, hihi. Dessverre nektet den levende modellen å bli tatt bilde av, så da måtte jeg finne fram en ballong. 

 

Dagens snodigste: Det var hull i ALLE de gule ballongene i denne posen, og på akkurat samme sted. Kanskje et rusk i maskineriet på ballongfabrikken? Det var i alle fall dagens lille mysterium, hihi.

 

 

Ha en god onsdagskveld! 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Tøff lue. Skjønner ikkje at ingen kjøpte den. Men du ahdde vel så mye anna flott å velge i. Tøff var den hvertfall. Klem

26.11.2014 @ 17:23
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Sylke

Nesten rart at luen ikke ble solgt, men var jo virkelig morsom :)

26.11.2014 @ 19:20
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Jeg tror de som kommer på messen i Kringlebotn er nokså konservative i smaken. Det går lite av "morsomme" ting, det er mest tradisjonell strikk som er populært. Og så pulsvarmere, da. Det selger jeg masse av. :)

26.11.2014 @ 20:20
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Ja, jeg trodde faktisk at den skulle forsvinne. Den fikk til og med en ballong inni seg, for å synes ekstra godt. Men nå blir den nok gave istedenfor. :)

26.11.2014 @ 20:21
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits