Lagervare

Jeg fant en ferdigheklet minions-knapp blant alle nøstene mine. Den skulle egentlig vært brukt på en av Freestyle-luene, men så kom jeg i skade for å lage den ytterste kanten gul. Og det funket dårlig på en gul lue. Dermed laget jeg en ny, og denne ble gjemt og glemt.

 

 
 

Da den ble gjenfunnet var det jo en kjapp sak å strikke en ny lue. En tråd Blåfjellgarn + siste rest av "Oleanna-garnet", 88 masker på pinne #4. Denne lagres sammen med den svarte minecraft-luen, og så får vi håpe at en av dem kan brukes neste gang Klumpen skal i bursdagsbesøk. Er jeg riktig heldig er vel neste barn Star Wars-tilhenger, hehe. Kanskje jeg må strikke en sånn lue også, for å være på den sikre siden. 

 

  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/minions-hat-2

 

 

Da er det lørdag. og freden har senket seg i heimen. Er inne i en god fullføre-prosjekter-periode, så det kommer snart flere morsomme småting.

 

 

Ha en super helg!


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Flinke deg, lager lue som skal passe til pynten hihi. Her strikkes det bare på kjedelige Liverpool sokker. MEn siste par i år no. Så blir det andre sokker og dei gleder eg meg til og så skal eg og gjere ferdig noen påbegynte prosjekter. Kanskje lage mer av det eg lagde ferdig i går, vi får sjå. Nyt helgen min ngode skjønne lille venn. klem

29.11.2014 @ 12:37
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Kjekt å bli ferdig med oppdrag og strikke noe gøy. :)

Synes der er mer plukk med å hekle den medaljen enn å strikke en lue i glattstrikk. Så da gikk det kjapt unna.

01.12.2014 @ 12:27
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits