Varmeflaske-trekk

Far i huset kom hjem med en ny varmeflaske. Den var iført historiens styggeste polyester-trekk - en tynn, slimsetet sak i grelle farger og med skeive sømmer. Her måtte noe gjøres!

 

 

 

 

Et kjapt søk på Ravelry etter gratisoppskrifter, og en tur på loftet etter garn. Da var det bare å sette i gang, og i løpet av et par timer hadde varmeflasken blitt litt mer velkledd.

 

 

 

  

Oppskriften sa pinne #6, men jeg brukte #5. Da passet det akkurat, og ble tett og stødig. Det gikk med nokså nøyaktig to nøster Gullgarn. Dvs, jeg brukte opp et påbegynt nøste grønt, og måtte spe på med litt ekstra svart midt i vrangborden øverst. Knapper fra knappeskuffen. Jeg laget tre knapphull istedenfor bare to. Ellers fulgte jeg oppskriften. Veldig fine "skuldre" på dette trekket. 

 

  

 

Varmeflasken er alt i bruk. Glad jeg valgte en variant med åpning i bunnen. Det hadde vært rimelig håpløst å trekke hele flasken gjennom "halsen". 

 

Gullgarn er ikke blant mine favoritter, men jeg har på mystisk vis funnet enda flere nøster på loftet. Et påbegynt rødt, et halv grønt og nesten to hele svarte. Så da må jeg finne på noe lurt med dem. Garnet funket i alle fall supert til dette bruket. 

 

 

Da var det visst mandag igjen. Ha en fin uke! 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Eg ønsker meg også varmeflaske og viss eg får det ein gang må eg strikke trekk til den. JA får sjå når det blir da. Eg skriver o ikkje opp alt eg vil strikke ein gong, så da glemmer eg det like fort hehe. HAdde vel kome på det om eg vart arbeidsledig eller fikk varme flaske. Ha ein fortsatt fin mandag. klemmen

08.12.2014 @ 13:44
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Sylke

Sikkert mye penere med dette trekket enn det var før! Og garn hadde du sikkert nok å velge mellom ;)

08.12.2014 @ 18:44
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: Wenche S / chawo

Den nye varmeflasken har fått seg et flott antrekk

08.12.2014 @ 19:50
URL: http://wencheshobbykrok.blogspot.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Varmeflasker er kjekke, og et slikt trekk er jo et supert restegarnsprosjekt også. Du får lage deg en liste med ting du har lyst til å strikke. (Jeg bruker Ravelry, men listen min der er så lang at jeg ikkr orker å lese gjennom den mer, hehe...)

09.12.2014 @ 10:49
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Det skulle ikke så mye til for å bli penere enn originaltrekket. ;)

Har litt garn på lager, ja. Og det gøye med å rydde i det er jo alle overraskelsene jeg finner.

09.12.2014 @ 10:50
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Wenche S / chawo: Det var absolutt en forbedring, ja. Og så varmer det mye bedre også.

Det gamle trekket har fått ny jobb som sovepose til Mulle, Klumpens elskede muldvarp. Så det kom også til nytte. :)

09.12.2014 @ 10:56
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: pringeling

Så fint trekk! Har også en varmeflaske liggende som kanskje skulle fått seg et slikt et!

Og det er merkelig hvordan ikke-favoritt-garnene bare aldri tar slutt. I allefall for meg, men du kan jo trylle frem de lekreste tingene av slikt garn!

09.12.2014 @ 14:17
URL: http://pringelinghobby.wordpress.com
Postet av: mimouna

pringeling: Absolutt et smart "plagg" til varmeflasken, og det er kjapt å strikke også. Bortsett fra skulderfellingen er det jo bare å strikke rundt og rundt og rundt...

Garnlageret mitt er en god mix av "arvegarn", Fretex-kupp og ikke alltid like gjennomtenkte tilbuds-kjøp. Så da blir det en herlig blanding av hummer og kanari. Men jeg får i alle fall prøvd ut mange ulike garnsorter! :)

09.12.2014 @ 14:45
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits