Fornøyd! :o)

Jeg "rydder " ved å ta for meg alle de rare odde- og reste-nøstene som ligger rundt omkring. De som mangler magebelte, er av kvaliteter jeg ikke har i lageret mitt, og/eller er for små til å brukes til noe "ordentlig". De aller minste restene holder på å bli noe som ikke er ferdig helt ennå. Men en rest på 22 gram Adore fra Gjestal fikk bli et par pulsvarmere. (Jeg har aldri strikket med dette garnet tidligere, jeg fikk det i en pose med smårester som niesen min hadde tenkt å kaste.)

 

 
 

Pinne #3, 48 masker og juksefletter. Jeg strikket til garnet tok slutt, felte av med en rest hvit alpakka, og heklet bølgekant. Hjerteknapp fra ebay. De ble jo riktig søte jo, og fikk en grei størrelse. 

 

  

 

Som den observante leser nok ser er det SNØ her. Det veksler mellom å snø og å plaskregne, så det som var hvitt og pent da jeg tok bildene er nå en sleip, glatt sørpe. Herlig! Tror jeg holder meg innendørs. Og finner fram tørre klær og noe varmt å drikke til Klumpen når han kommer hjem fra skolen. Til tross for velfylt byttetøyspose er det å skifte ut våte sokker og bukser for pyser, sukk. 

 

 

 
 

Tro det eller ei, men disse er altså sart lysegrønne. Noen som lurer på hvorfor man får flere hjerter på Ravelry om sommeren enn om vinteren? 

 

 

Jaja. Jeg får strikke-rydde videre. Ha en fin tirsdag!  

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Søte pulsvanter. Du er gensial med det restegarnet altså. AHr eg sagt det før hehe. Kva spennende er det du alger med smårester no da.

Eg titta ned i posen. Så skjønn den var. Herlig het så herlig han var. Tusen takk vennen og for fint kort. Må tenke emg om om eg skal pakke den inn, elelr om eg skal blogge den snart. Kane g blogge den ein av dagene? klem

16.12.2014 @ 19:10
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Mimouna

gretashobby: Når den først er pakket ut kan den vel like gjerne få se seg litt om i verden istedenfor å bli pakket inn igjen. ;)

Måtte jo bli en sånn til deg, når alle de andre er ryddet bort.

Ps: Han har noe i magen også. Og bare blogg ham du. :)

16.12.2014 @ 19:37
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Saks

Det er greit nok at det er lettere å ta bilder om sommeren enn om vinteren, men det går an å utnytte lyset bedre om vinteren også. Når man holder strikketøyet opp foran vinduet sånn som du gjør her, blokker det jo for lyset, og det blir som å ta bilde av noen med sola bak dem. Da blir sola lys og vedkommende veldig mørk. "Trikset" er jo bare å få lyset til å faktisk treffe det du tar bilde av, og da den delen du faktisk tar bilde av, ikke baksiden.

16.12.2014 @ 19:55
Postet av: Mimouna

Saks: Vindusbildet var et forsøk på å få fram fargen. Har erfaring med at den blir bedre der enn i lampelys. Ikke så vellykket denne gangen.

Som du sikkert ser av bildet regnet det, og det var overskyet. Ikke så mye lys å hente, med andre ord. Men takk for foto-tips! :)

16.12.2014 @ 21:11
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Saks

Jeg skjønte hva du ville oppnå, jeg skjønte bare ikke hvordan det skulle fungere. Det stemmer jo at fargene er lettere å få frem i naturlig lys enn i lampelys, men da hjelper det ikke å la lyset utenfra treffe baksiden av det som det blir tatt bilde av. Da skjer det samme som på http://static.trustedreviews.com/94/233040/e042/3110-PortraitCW.jpg

16.12.2014 @ 21:21
Postet av: Mimouna

Saks: Hehe, ser hva du mener. Men hvis du scroller litt nedover på bloggen finner du mange bilder fra samme vindu. Det pleier å funke greit.

16.12.2014 @ 22:09
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Soline

Du er så flink til å utnytte rester!

Ha en fortsatt fin uke!

17.12.2014 @ 10:22
URL: http://www.solinesverden.blogspot.com
Postet av: Mimouna

Soline: Rester er gøy! Og så er det så kjekt å se at de faktisk kan bli til noe brukbart. :)

17.12.2014 @ 11:45
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits