Nina

Nytt strikkesett med hals og lue, oppkalt etter uværet vi hadde. Det gikk ikke så bra likevel - i går ringte naboen som bor oppe i haugen bak oss. Beslaget på kjølen er revet av, og henger og slenger etter en enslig skrue. Så nå har vi portforbud i tilfelle det faller ned. Det blåser godt i dag også. Og vi står nok ikke først i køen hos verken forsikringsselskap eller taktekker, til tross for mange lange timer i telefonkø. Det er så mange som er verre rammet. Så nå bare venter vi, og sjekker jevnlig at det ikke lekker inn. Festlig, sukk. 

 

Men så var det strikkingen, da. Der har jeg funnet en ny angrepstaktikk: Jeg plukker rett og slett med meg det første og beste nøstet jeg finner i resteposene, og ser hva det kan bli til. To koner med tynt akryl/ullgarn i gråblått og hvitt ble til en hals. 

 

  

 

70 gram, og litt kortere enn i oppskriften. Pinne #3 hele veien. Her den ikke vasket eller blokket. Men disse halsene er supre i bruk, og de kan danderes på ulike måter. Det er splitt i den nederste vrangborden.

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/salt-and-pepper-cowl-3

 

 
 

Jeg husket at jeg hadde strikket en lue med disse fargene tidligere, og gikk på jakt etter flere rester da det så ut som om den nederste vrangborden ble litt snau. Hadde liten lyst til å rekke opp igjen, det er drøye omganger med tynt garn. Jeg fant noen smånøster med 4 tråder nøstet sammen. De ble splittet igjen, og halsen ble ferdig. Men så var det jo fortsatt litt igjen da. Det ble til et par enkle pulsvarmere med heklekant. Det var mer jobb å tvinne trådene fra hverandre enn å strikke dem. 48 masker og 25 gram på pinne #3. 

 

  

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/wristwarmers-2

 

  

 

Heklekant etter eget hode. Den ble hvit siden det blå tok slutt.  :o)

 

 

Blir en rolig dag videre da, med venting på telefon. Satser på at ikke noe ramler ned fra taket, og at det ikke begynner å regne inn. GARNET MITT bor jo på loftet! 

 

Jaja. Det kunne gått verre. Mye verre! 

 

 

 

Ha en god ny uke! 

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Så kjedelig da. håper virkelig dere får hjelp før det regner inn. Håper du har fått hjelp ale rede. Her har vi dritt veret i dag. Tror Nina har sedt store broren sin og Tor for å besøke dei stedene ho ikkje rakk å herje i i helga. Vi skulle ut å gå tur, men det slo vi fra oss. Det lynte og tordna og blåste skikkelig med regn og snø i lufta. Håper på bedre ver i morra.

Du skulle hatt på deg den halsen for eg klarer ikkje å sjå korleis den oppfører seg i virkelig bruk. Flotte ting da.

Lykke til med skadene vennen, tenker på deg. klem

12.01.2015 @ 18:09
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Monstermønster

Aiai! Nina har jommen vært hissig. Vi har etterdønninger her, så det er kolonnrkjøring over fjellet til jobb pg vanskelige kjøreforhold, så jeg har bedt om fri idag, takk og pris for forståelsesfull arbeidsgiver.

Postet av: Tiara

Flott hals og pulsvarmere! Alt av garn kan brukes til noe og du er flink til å komme på gode ideer til hva garnet kan brukes til. Stormen herjer ille her hos oss også nå, dessverre. Håper det går bra med dere.

13.01.2015 @ 18:56
URL: http://tiarashobbyblogg.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits