Livstegn

Taket er fortsatt ikke fikset, har tilbragt en del dager med telefoner og venting nå. Litt lei, kan man si. I tillegg har jeg fått den obligatoriske luftveisinfeksjonen jeg alltid får om vinteren. Tett i brystet, vondt i hodet, sår hals og hostekuler så jeg omtrent ikke får puste. Så da har aktivitetsnivået vært heller labert. Men i dag har vi SOL (etter 35 dager med regn, tror jeg det stod i avisen) og jeg føler meg litt lettere i hodet. Dukker taktekkerne opp som lovet kan jo dette bli riktig bra. Satser på det. :o)

 

Felles takk for hyggelige kommentarer på de siste innleggene mine. Har strikket litt den siste uken også, selv om den store tiltakslysten har manglet. Så nå må jeg bare få tatt bilder før solen forsvinner igjen. 

 

 

Av mangel på egne bilder lånte jeg ett av Nina fra nettavisen.no.

 

 
 

Ha en fin ny uke!


Kommentarer:
Postet av: Lunamon Design

Ja er det ikke det ene så er det det andre...

Satser på bedring på alle fronter :)

19.01.2015 @ 14:17
URL: http://lunamondesign.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Lunamon Design: Takk for det! :)

19.01.2015 @ 14:18
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Masse god bedring og så håper eg at taktekkeren var hos deg i går. Deilig med sol igjen da. Sjølvom det var litt ekkkelt å sjå på videne våre. vi bruker jo så mye lys og det er litt nfst å sjå kor myesot deilegger at. Men glememr det fort og tenner masse lys. Skal ha vedovn når vi ein gong får flyttet håper eg. HA ei fortsatt fin uke og igjen masse masse god bedring. klem

20.01.2015 @ 08:04
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Takk for det! :)

Ingen taktekker har dukket opp ennå, grrr. Like greit kanskje, i dag er jeg ikke i form i det hele tatt etter en natt med masse hosting. Tror jeg får gjøre som deg, tenne noen lys og fokusere på det positive. Deilig med sol igjen!

20.01.2015 @ 11:05
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits