Moray Firth Gansey Fingerless Mitt

Jeg har hengt meg på 15-poengs-klubben til Fingerless Gloves FanaticsRavelry. Et av punktene var guernsey-mønster, og det var ikke så fryktelig mange å velge mellom som var gratis. ( http://www.ravelry.com/discuss/fingerless-glove-fanatics/3090101/1-25  )

 

 
 

Jeg fortsetter med å bruke reste/arvegarn, og denne gangen stod en kone med tynt, skarpt rødt ull/akrylgarn for tur. Brukte det dobbelt på pinne #3. Pulsvarmerne veier bare 29 gram tilsammen.

 

 
 

56 masker er mye til pulsvarmere, men det funket bra til dette mønsteret. Det ble en fin 3D-effekt oppå hånden. Jeg endret (selvsagt) på en del ting: Jeg økte en gang ekstra til tommel, og la kun opp 1 ny maske, slik at jeg fortsatt hadde 56 masker etter tommelhullet. Plukket opp 3 masker til tommelen, 20 med de som var satt av. Og så strikket jeg 2 rette, 2 vrange som avslutning for å få det likt som bråtet. 

 

 

 

 

Hvis jeg strikker flere par vil jeg bruke tynnere pinner på vrangbordene. Og så er pulsvarmerne litt korte, så en eller to ekstra repetisjoner av mønsteret før tommelkilen hadde gjort seg. 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/moray-firth-gansey-fingerless-mitt-by-moray-firth-gansey-project

 

 
 

Den store utfordringen viste seg å bli å ta bilder. Garnet var umulig å fotografere! Uansett hva jeg gjorde ble det rundt pulsvarmerne skarpt, mens de som egentlig var motivet bare ble en rød tåkedott. Tror rett og slett fargen er for intens til at kameraet klarer å fokusere. Har aldri opplevd noe lignende før. Har prøvd å redigere bildene, så de fleste er undereksponerte for å få fram strukturen. Jeg har altså ikke fullt så blekrosa fingre.  ;o)

 

 

Det er IKKE rosaskjær i garnet, det er vel heller signalrødt. Mulig det er den skarpe fargen som skaper problemet. Irriterende!  For disse ble egentlig fine.

 

 

Der er mer garn igjen, så fortsettelse følger.  :o)

 

 

 

Ha en god tirsdag!

 

 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Var litt vanskelig å sjå korleis mønsteret såg ut ja. Men det er nok ein kombinasjon av garnet og kameraet :). For fotografen er det ikkje noko i vegen med. :).

HAdde nok ville gjort som du sei, ved eit anna par ja. Da hadde dei blitt meir elegant.

Kos deg megd strikkepinnene og bli frisk. God bedring klem fra meg

20.01.2015 @ 12:51
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Soline

Så flotte pulsvarmere!

22.01.2015 @ 08:51
URL: http://www.solinesverden.blogspot.com
Postet av: irene

Så fine pulsvanter du har laget.

22.01.2015 @ 12:41
URL: http://irenesstrikkehobby.blogspot.no
Postet av: Sylke

Alltid litt vanskelig med sterke farger, for kameraet justerer hvitbalansen feil... Kan hende du kan stille inn noe der når du tar bilde. - Kan tenke meg at de er litt korte, ja. Men fine ble de :)

22.01.2015 @ 23:23
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: Lisbeth Severinsen

Flotte pulsvanter !

23.01.2015 @ 20:17
URL: http://lisastrikk.blogspot.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Tror jeg må strikke meg et nytt kamera. ;) Kanskje det får bli målet for neste års messer, å tjene penger til et godt kamera.

Takk for god bedring-klem!

24.01.2015 @ 21:53
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Soline: Takk for det! :)

24.01.2015 @ 21:54
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

irene: Takk skal du ha! :)

24.01.2015 @ 21:55
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Begynner å innse at jeg trenger et bedre kamera, siden farger/tekstur er viktige elementer i bildene mine. Lærer stadig noe nytt, har aldri opplevd akkurat denne problemstillingen før.

24.01.2015 @ 21:58
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Lisbeth Severinsen: Tusen :)takk!

24.01.2015 @ 21:59
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits