Røde og luftige

Samme garn som de forrige, og samme problem med fotograferingen. Disse har også 64 masker med dobbelt garn på pinne #3. Men de ble mye større pga glattstrikken. Passer til en stor damehånd. 37 gram.

 

  

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/light-as-air-fingerless-gloves

 

 
 

Det er fletter på vrangborden nederst. Resten er i glattstrikk med en runde vrangt før avfelling. De ble veldig vide, og rullet seg nedover. Derfor heklet jeg en rad picoter for å stramme dem inn. Funket bra det, og så fikk jeg faktisk et ekstra poeng i pulsvarmeralongen pga det. 

 

  

 

Prøvde med svart/hvittbilde for å få fram flettene. Tja...

 

Har fått flere gode råd om fotografering av sterke farger, men jeg tror dessverre kameraet mitt har vist sine begrensninger. Uansett, pulsvarmerne ble greie de. De trakk seg litt sammen i vask, så nå har de en OK størrelse også. 

 

Ellers er det status quo med både hustaket og hosten. Har satt deadline til mandag på begge deler. Det er grenser for hvor mye tid jeg gidder å bruke på å ringe og gjøre nye avtaler med taktekkere som ikke dukker opp når de lover. Og hoster jeg like ille på mandag får jeg ringe fastlegen. 

 

Men nå er det heldigvis helg, så jeg parkerer i sofaen med spøtet mens dagens gourmetmåltid forberedes på kjøkkenet: pølse med brød.  :o)

 

 

God helg! 


Kommentarer:
Postet av: Huldr

Synd kameraet ikke greier å ta rødfargen! Mitt kamera klarer rødt ganske bra, men blågrønne toner er det verre med. Irriterende å ikke få vist ordentlig hvordan ting ser ut. Men pulsvantene ser fine ut :) God bedring med hosten, og håper taket blir ordnet snart!

24.01.2015 @ 14:47
URL: http://www.byhuldra.blogspot.no
Postet av: gretashobby

Greie pulsvarmere det der. Litt kjedelige å strikke kanskje, men topp tv-strikk.

Så trasigt både at taktekkeren ikkje kommer og hosten din. Håper for din del at det ikkje er det viruset som varer 6 uker da. Dattra med fam ahr vore ute for det. Masse god bedring og kos deg i sofaen du. KAn vere godt med pølse med brød av og til. Klem

24.01.2015 @ 18:15
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

Huldr: Noen farger er vanskeligere enn andre, ja. Ser ut som de fleste har litt problemer med akkurat det.

24.01.2015 @ 22:00
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby:

De var grei TV-strikk, ja. Garnet er egentlig godt å strikke med, og fargen er fin i virkeligheten.

Satser på at det ikke er et 6-ukesrvirus jeg har fått, det har jeg ikke tid til. ;)

24.01.2015 @ 22:07
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits