En travel helg!
 

To ting skjedde samtidig: Tenåringen kom hjem fra bartebyen. Og mønsteret til den andre sokken i Sock Madness ble publisert. Ikke akkurat perfekt timing, men jeg har strikket litt innimellom. Faktisk stod jeg opp tidlig for å strikke før de andre våknet. Biiittelitt stresset!

 

Det er bare de 32 kjappeste på hver gruppe som går videre. På noen grupper er det fortsatt ingen som er ferdige. På min gruppe (Tvåändsstickning) ble det 15. paret postet i dagmorges. Ingen kjære mor, med andre ord. Her er det damer som mener alvor! 

 

Kjenner litt på om dette var så morsomt likevel. Når man strikker med høy puls, og bortprioriterer mat, søvn og andre "livsnødvendigheter", blir det litt heftig. Og det MÅ man, skal man henge med på denne gruppen. Satt i gårkveld og duppet og ville legge meg, men strikket videre på trass. 

 

Kanskje er neste par superfine og morsomme å strikke. Da gir jeg jernet. Er det et teit mønster med masse pirk tror jeg at jeg roer ned, og strikker i normalt tempo. Det kan bli gøy å strikke videre som "cheer leader" også. Det er en gruppe for dem som røk ut, men som fortsetter å strikke, og heier på de som fortsatt konkurrerer. Dessuten har jeg en lang liste med sokkemønstre jeg har lyst til å strikke. Er litt redd for å ødelegge den nyfunne gleden over å strikke sokker på tynne pinner. Har fortsatt 52 pair plung'en friskt i minne. Etter den brakk jeg meg nesten bare jeg så et nøste raggegarn. Vil IKKE ende opp slik igjen.

 

Siste frist for å fylle gruppekvotene i runde to er 3. april. Og så går det gjerne noen dager før neste mønster kommer. Så da er jeg kanskje restituert og fit for fight! Vi får se.  :o)

 

 Noen bilder fra helgen:

 

 
 

Her er sokkene halvferdige. I babyrosa. Har lært å det er lurt å velge en farge som framhever mønsteret. så de mørke fargene ligger foreløpig trygt i kassen. 

 

Beina med Squircle på er ikke mine. Tenåringen forsynte seg av lageret, så da kom luen i Kauni også i bruk. 

 

 

 

 

Frøkna er høy over vristen, så de satt bedre på hennes føtter enn på mine. Så da kom de vel til riktig eier.  :o)

 

Jeg tusler rundt i nye rosa sokker her nå. De skal blogges snart, må bare lande ordentlig først. For jeg kjenner at jeg fortsatt stresser litt. Ble småhysterisk da jeg ikke fikk lastet opp bildene, pc-en med billedredigeringsprogram er av det vrange slaget. Men alt gikk bra til slutt!

 

 

Ha en fin ny uke!  


Kommentarer:
Postet av: Huldr

Squircle satt flott på tenåringen! Gratulerer med plass videre på laget. Jeg trodde nesten du strikket så fort til vanlig jeg :-) Men mat og søvn og hvile må man ha, og stresstrikking er ikke noe ok! Jeg tipper likevel at du henger med også neste runde :D Spennende dette!

23.03.2015 @ 15:36
URL: http://www.byhuldra.blogspot.no
Postet av: mimouna

Huldr: Sokkene satt fint på frøkna, ja. Hun er kresen på sokker, så de andre parene fikk ligge i fred.

Satser på å henge med en stund videre, men vi får ta en runde om gangen. Det greie med å være på det kjappe laget er jo at man får gode pauser mellom slagene.

23.03.2015 @ 15:41
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sylke

Lykke til!!! Jeg ville ha ødelagt hendene mine med hurtigstrikk, så det tør jeg ikke... Er nok bedre for meg med en vanlig KAL ;)

23.03.2015 @ 15:51
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Sitter her med plaster på to fingre, så det er ikke helt risikofritt med hurtigstrikk på tynne metallpinner. Men jeg gleder meg litt til neste runde. Tror jeg...

23.03.2015 @ 15:54
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sylke

Au... Håper det gror fort så du kommer i mål :)

23.03.2015 @ 20:24
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Jeg st(r)ikker dem nok fort opp igjen. Satser på å hamstre plaster, hehe.

23.03.2015 @ 21:01
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sommertid

Ser bra ut det her. Du må pleie deg selv, ikke stress for mye, det er det ikke verdt, syns nå jeg.

Det heies på deg fra min side, moro å følge med på noe en selv aldri ville ha blitt med på.

Heldige tenåring som fikk seg nye fine sokker !

24.03.2015 @ 13:14
URL: http://sommertid1.blogspot.no
Postet av: Liv

Strikking skal være på høyde med yoga, sies det....Jaja.

Lykke til, snart påske. (Sokkene er nydelige!!)

25.03.2015 @ 05:50
Postet av: mimouna

Sommertid: Tok litt tid å "lande" etter de sokkene, men nå er jeg klar for neste runde. Årøver å ta det litt med ro da, det står jo ikke om livet. Men det er litt gøy å konkurrere!

25.03.2015 @ 11:38
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Liv: Ikke mye yoga her, burde kanskje prøvd det som avspenning mellom slagene. Her strikkes det med høy puls! Hadde foresten aldri trodd at jeg skulle trippe rundt i babyrosa sokker med flettemønster, så jeg driver og titter på beina mine hele tiden, hihi.

25.03.2015 @ 11:51
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Eg blir svett bare å lese om denne sokke galskapen di eg. Nei strikke sokker etter eget tempo er tinge. Eg bruker sokker som avslapping eller tv strikk eg. Ikkje konkuranse ei. Hihi.

Gleder eg til eg finnn inlegget med dei ferdig da.

så kjekt at tennåringe kom heim ein tur. Og dei sokkene der passa jo supert på foten hennnes da. Skikkelig fin vart ho. Ny lue var vel ikkje dumt heller. Fortsatt bruk for slikt i bartebyen. Håper alt gjekk bra med det ho var igjennom og at alt er vel i heime. VArt visst ikkje tid til mail på meg. Hm. Klem fra meg

29.03.2015 @ 10:56
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Frøkna var fornøyd med fangsten. Hun stakk nesten av med Hverdagsjakka også, men da hadde det nok blitt kamp! Den var det en annen som ventet på! ;)

Det går etter forholdene bra med pasienten og resten av gjengen.

30.03.2015 @ 18:39
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits