Marihøne-tøfler

Disse søte tøflene er en av mars-oppskriftene i sokkealongen på Uformelt: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/marihnetfler---ladybug-slippers

 

 
 

Jeg brukte en rest grønn Nepal + litt ukjent restegarn i ull. Knapper fra ebay. Begynner å få et fint lite lager nå, det er så mye gøy! Snille priser også, så da er det lett å gå litt fra konseptene, hehe. 

 

  

 

Pinne #4.5, og de veier 33 gram. Jeg strikket den midterste størrelsen. Ikke verdens beste mønster, det var type "finn ut av det selv". Men etter vask og blokking ble de ikke så verst. 

 

Her snør det tett nå. Så kanskje det blir  bypåske med snømann og akebrett. Vi får se. 

 

 

Ha en fin uke! 


Kommentarer:
Postet av: Hobbystua

Heisan:-) En stund siden jeg var her nå og igjen en hel masse fint du har strikket. Men så herlige disse små babytøflene er da og du finner ut av både mønster og får det til. Må spørre deg om en ting,er hobbyforum lagt ned? Uff så det er deres tur til og få snø nå da,får håpe den ikke bli liggende. Er jo vår:-) Ønsker deg og dine en riktig god påske.-)

31.03.2015 @ 17:14
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: Mimouna

Hobbystua: Hei, så kjekt at du titter innom. :)

Hobbyforum har flyttet over til facebook: https://www.facebook.com/groups/hobbyforum/ (Jeg er ikke på fb, så jeg vet ikke hvor mye aktivitet det er i gruppen.)

Snøen smelter heldigvis, men det er kaldt! Håper du også får fine dager i påsken.

31.03.2015 @ 17:54
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Hobbystua

Tusen takk for svar,og jeg har heller ikke noen profil på FB,men klarer meg godt uten det:-) Så på været på tv og det var snø på dine trakter,så vinteren slipper ikke helt taket enda. Kos deg med srikketøyet og ha en fortsatt fin kveld.-)

31.03.2015 @ 21:29
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: Greta

Så søte dei var da. Du som aldri bestilte på nettet. No må du jo gjøre det, siden du handler på ebay. Kasnkje eg skal leite etter knapper der også.

Snør og regner om ein annan her også. Men det legger heldigvis ikkje ned. Vi får ta det veret vi får. Ser ut som det skal bli bra fra fredag av. Klem vennen

01.04.2015 @ 08:53
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Mimouna

gretashobby: Jeg bare peker på knappene, så er det en annen som shopper. Funker supert det, hihi. Men de har mye fint, og en pose knapper koster det samme som EN knapp i butikken her.

Her snør det tett, og bakken er hvit. Klumpen har fått besøk av bestekameraten som flyttet, så alt er fryd og glede. Lenge siden de så hverandre sist.

01.04.2015 @ 11:40
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Greta

Så kjekt da å bare kunne peike så får du det du vil hihi.

Da er det fryd og glede i heimenmed bestekompis på besøk. Kjekt for begge og dere andre også det. Håper du får ein fin strikkedag i dag da

01.04.2015 @ 12:05
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Sylke

De tøflene har jeg også sett, og dine ser veldig fine ut. Synd at mønsteret ikke er så greit skrevet. De ser litt store ut, kanskje ikke akkurat til nyfødt?

01.04.2015 @ 15:25
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: Mimouna

gretashobby: Veldig grei ordning, ja. ;)

05.04.2015 @ 20:43
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Mimouna

Sylke: Strikket 6-9 mndr-størrelsen, men jeg synes de ser litt store ut. Heldigvis vokser mottakeren raskt! ;)

05.04.2015 @ 21:04
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits