California Dreaming

- All the leaves are brown and the sky is grey

 

Tenåringen gikk og sang på denne i helgen, og plutselig oppdaget jeg at jeg nok er en smule lettpåvirkelig. For søndagen var himmelen virkelig trist og grå, og pulsvarmerne jeg strikket med bladmønster hadde blitt - vel - brune.

 

  

 

Garnet er arvet, et litt stivt ullgarn. Det manglet magebelte, men var litt sånn tretrådsgarn-aktig å ta i. Det ble tett og godt på pinne #3.5. Jeg strikket den minste størrelsen, likevel ble de store og romslige. Litt for vide til meg, perfekte til mamma. De veier 48 gram, og jeg har bare et lite restenøste igjen. Det ender i "malerskrinet" mitt - en liten eske med ullgarn i alle mulige farger. Når den begynner å bli full strikker jeg stripeluer. Gøy! 

 

 

 

 

 

Det er en feil i mønsterer, det forskyver seg etter første runde på kantborden. Jeg strikker feil forrige gang, og jeg strikket feil denne gangen. Grrr! På begge to, for sikkerhets skyld. Etter å ha fikset den første strikket jeg samme feil på den andre. Og måtte rekke opp igjen istedenfor å feste tråder. Men de ble da ferdige til slutt likevel. 

 

Mønsteret er veldig enkelt, så du forstår hva du skal gjøre når du kommer til feilen. (Pinnene skal starte med ssk og ikke yo.) 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/leafy-cuffs-2

 

Jeg felte av vanlig og heklet picotene. Ellers synes jeg kanten oppe ble for slapp. Byttet også ut picot-opplegget med to omganger ribbestrikk. Liker ikke at kantene ruller/brettter seg. Nå skal disse få seg et bad i Milo med tilhørende tøymykner, og blokkes lett. Så får vi se om noen vil ha dem. 

 

 

Ha en fin fredag! 

 


Kommentarer:
Postet av: Soline

Så flotte! Jeg valgte de andre pulsvarmerene i alongen - men angrer litt pga veldig tynt garn og at de ikke blir sånn som jeg så for meg - kanskje det kan ordnes med litt blokking?

10.04.2015 @ 10:58
URL: http://www.solinesverden.blogspot.com
Postet av: mimouna

Soline: Takk!

Blokking gjør ofte underverker. Hvor langt har du kommet, da? Det går kanskje an å lage en kortere variant, hvis du synes det tar for lang tid på tynne pinner.

10.04.2015 @ 11:38
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Kossen gjør du det når du blokker dem. Strekker du dem på lengden viss du syns dei er litt slapp og på vidden når dei er litt smal og fester dei med nåler?. Eg blokker aldri, men damper og damper dei godt om eg syns dei er litt små. Og store plagg kan eg vaske og rulle i eit håndkle stramt viss dei skal bli større.

Dei var fine hvertfall. Ønsker deg god helg. Det er hvertfall fint ver i ettermiddag. klem

10.04.2015 @ 18:24
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Sånne pulsvarmere bare drar jeg i fasong og tørker dem rundt en passende flaske eller noe, så de ikke får bretter. Bruker ikke nåler.

Sol her også nå, etter en grå start på dagen. Deilig!

God helg til deg også. :)

10.04.2015 @ 18:28
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: AnnetteK

Disse ble lekre!

Ønsker deg en riktig god helg, måtte den bli lys og fargerik :)

10.04.2015 @ 20:30
URL: http://annetteksin.blogspot.com
Postet av: mimouna

AnnetteK: Takk! Og god helg til deg også. :)

10.04.2015 @ 20:40
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits